Quote

Parusan, cadoul de Crăciun pentru părul meu

Parusan - solutia impotriva caderii parului

Parusan – solutia impotriva caderii parului

Pentru că îmi doresc un păr sănătos, puternic și mătăsos și da, aș face orice să opresc căderea atâtor fire pe zi, m-am pus serios pe treabă și pe tratamente speciale pentru părul meu. Este, cu siguranță, unul dintre dezideratele de care mă țin cu multă sârguință, la acest sfârșit de an și la începutul anului viitor!
Regulile auto-motivației spun ca, pe atât de sus pe cât vei ţinti, pe atât mintea se va focusa să parcurgă cât mai multi paşi în direcţia vizată, nu-i așa?

Părul, la fel ca tenul impecabil sau manichiura îngrijită, reprezintă cartea ta de vizită atât în spaţiul public, cât şi în cel privat. Dacă pentru celelalte planuri ai nevoie de determinare, pentru un păr plin de vitalitate există gama Parusan pentru femei – Şampon Stimulator şi Tonic Energizant – ultima inovaţie a industriei de health&beauty.

Multe femei sunt afectate de căderea părului, deşi cauzele diferă de la caz la caz: stresul cotidian, provocările de zi cu zi sau sarcina. Gama Parusan poate fi soluţia care ajută la contracararea acestor factori dăunători, prevenind căderea părului şi întărind firul de la rădăcină până la vârfuri, pentru un păr puternic şi sănătos.

DE CE ÎMI PLACE TRATAMENTUL ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI DE LA PARUSAN

* Am început deja să îl folosesc de 1 lună și iată, pe foarte scurt, de ce îmi place:
se văd deja rezultatele – mai puține fire căzute după fiecare spălare.

* Faptul că șamponul este mai eficient dacă îl lași să acționeze 5 minute pe păr m-a determinat să mai introduc încă un gest sănătos în ritualul de îngrijirea părului: masajul ușor al rădăcinilor, de la ceafă spre creștet și de la urechi spre frunte.

* Tonicul este și el extrem de ușor de aplicat la rădăcină și pur și simplu îl lași să acționeze, fără să mai fie nevoie de clătire.

* În plus, nu are un miros ciudat, cum au, de exemplu, tratamentele împotriva căderii părului ori tonicele și substanțele pe bază de plante sau petrol. Din contră, miroase chiar bine.


DE CE ESTE REVOLUȚIONARĂ GAMA PARUSAN?

Datorită substanţei active AnaGain™, ce are la bază extractul din lăstari de mazăre, care a fost premiată la nivel internaţional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului, stimularea creşterii firelor noi de păr şi în combaterea îmbătrânirii acestuia. Formula unică ce oferă o îngrijire premium a părului conţine biotină, L-arginină şi vitamina E şi poate asigura în mod direct aprovizionarea cu substanţe nutritive concentrate la nivelul scalpului şi a rădăcinii firului de păr.

Dacă te îngrijorează numărul de fire de păr rămase în perie sau creşterea lenta a acestuia, tratamentul pe o perioadă de 3 luni cu şamponul şi tonicul Parusan îţi poate rezolva aceste probleme, iar rezultatele pot fi vizibile de la rădăcină până la vârfuri.
În urma cercetărilor şi a experienţei acumulate, se poate observa că produsele din gama Parusan previn semnificativ căderea părului şi ajută la accelerarea creşterii numărului de foliculi de fire în cadrul fazei active (anagene) de creştere, rezultat ce influenţează direct îndesirea părului. Cu Parusan scapi de nemultumirile legate de aspectul părului tau, iar şuviţele sănătoase şi pline de vitalitate îţi vor menţine focus-ul pe toate obiectivele din wishlist-ul noului an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *