Quote

Pantofi cu povești din Spania si Brazilia

Buna,
sunt (aici va rugam, completați dvs numele din buletin sau numele de scenă 😎)
Si sunt dependenta de pantofii cu toc.

Asa va începe, in mod absolut natural, confesiunea oricărei shopaholice si fashion-victim. Dap, spun asta din… proprie experienta.
Pantofi cu platforme ametitoare? Sandale cu toc cui? Barete impletite divin pe picior? Tocuri ametitor de seducatoare? Ei bine, le vreau pe toate!

Nu este deci deloc de mirare ca, urmandu-mi pasiunea (a zis cineva obsesie?!), stiu tot ce misca in orasul asta. Fiecare colectie nou lansata de incaltaminte. Fiecare atelier unde iti poti face incaltaminte pe comanda. Fiecare magazin nou-deschis. Zici ca mi-au montat la nastere un shoe-GPS, mai ceva decat agenților din “Misiune Imposibila” (părțile 1, 2 si 5 la un loc).

Asa se face ca, de o luna, am descoperit in Parklake mall raiul pantofilor. Un magazin plin de culoare si personalitate, cu pantofi de vis pentru noi, fetele; ba chiar si cateva modele foarte faine pentru bărbați.
Orice format si tip de incaltaminte iti doreste inimioara de shopaholica nevinovata, aici il găsesti!

Proband de zor vreo 2,… 5,….20 de perechi de sandale flat, pantofi cu toc cui, platforme, sandale de ocazie sau niste pantofi sport gold&cool, am intrat in vorba cu simpatica blonda care ma ajuta cu muntii de cutii.
Asa am aflat ca o cheamă Rasha si ca si-a început de curand propria afacere, alaturi de sotul ei. Ea a vrut neaparat… pantofi, evident. Asa ca au ales să aducă brandul Carolina Boix din Spania, pentru că îl cunoșteau deja din călătoriile lor, erau ei insisi clienti fideli și știau că este de calitate.

Ca in orice poveste urbană moderna, si-au început drumul în pasi trendy, punând bazele unui business de succes: pantofi de calitate din Spania si Brazilia, la prețuri accesibile. Astfel a luat naștere Carolina Boix România.

Un brand de încălțăminte ce își propune să satisfacă toate dorințele, oferind o gamă largă de produse în ton cu cele mai noi tendințe si cu cele mai… #fashion cerințe.

100% fotogenici, 100% instagramabili.
Minunatii pantofi si cateva modele de genti cool Carolina Boix pot fi achizitionate din magazinele ParkLake Shopping Center București etajul 1 și Iulius Mall Iași, precum și din boutique-ul online https://www.carolinaboix.com.ro/

Si nu, povestea nu se termina aici.
Mi-am luat perechea ideală de sandale cu toc de 12cm si cu broderii florale, am mers in club in Centrul Vechi, sa dansez pana in zori de zi. Apoi am incalecat pe o șa și v-am spus povestea așa.

Spor la cumparaturi, dragi printese urbane moderne. Acum, sincer, cine o sa ne judece aspru pentru o mica dependență de pantofi?! Eu, una, pledez nevinovata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *