Gallery

Pandora a deschis din nou cutia

Pentru noi, toate dependentele de shopping şi iubitoarele de charmuri şi bijuterii care spun poveşti, Pandora şi-a deschis din nou cutia. Mai exact, a deschis o nouă insulă-magazin – în Bucureşti, în Plaza Mall.

PANDORA A DESCHIS O NOUĂ INSULĂ DE SHOPPING, ÎN MALL PLAZA, BUCUREŞTI
Începând de zilele trecute, mai exact din weekend, de pe 26 iunie, PANDORA a inaugurat o nouă insulă de shopping, în Mall Plaza si ne-a pregatit o super-promotie de deschidere:
la cumpărături de minim 399 lei pe un bon fiscal, oricine a primit cadou o brățară în valoare de 259 lei in perioada 26-28 iunie!

Un brand iubit și dorit, acum mai aproape de clienți.
Am descoperit cu mare drag şi nerăbdare noua insulă Pandora la parterul Plaza România, plină de bijuterii din Colecţia de Vară 2015, precum şi de numeroase bijuterii îndrăgite din alte colecţii deja cunoscute PANDORA. Iar insula este deschisă clienţilor în fiecare zi, între 10 dimineaţa şi 10 seara.

PORTE-BONHEUR. LUCKY CHARMS. TALISMANE CU STIL. PE SCURT, ÎN LIMBAJ INTERNAŢIONAL: PANDORA!
Ştiam deja de brandul danez şi de micile charmuri cu şarm Pandora din străinătate, de la târgurile de bijuterii la care am avut şansa să merg.
Aşa că nu mică mi-a fost surpriza şi plăcerea când am descoperit Pandora şi în România, acum 4 ani, atunci când s-a deschis primul concept store Pandora de la noi, în AFI Palace Cotroceni.
Acum deja ne bucurăm de bijou-urile Pandora în 6 concept store-uri (în AFI Palace Cotroceni, Bucureşti Mall, Mega Mall, Promenada din Bucureşti, ori City Park Mall din Constanţa şi Polus Center din Cluj-Napoca), dar şi în cele 4 insule (în Băneasa Shopping City, noul magazin Mall Plaza din Bucureşti şi în Palas Mall din Iaşi şi Iulius Mall din Timişoara).

Haide să descoperim împreună micile bijuterii cu mare chic, charmuri, pandantive, brăţări şi cerceii în magazinele Pandora şi pe pe pandora.net, fie că este vorba de palmierii grafici exotici sau de talismanele estivale strălucitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *