Quote

Orient Express

ORIENT EXPRESS
Toată copilăria am fost fan Agatha Christie. Pentru mister, suspans, situații aparent fără ieșire și rezolvare; dar, mai ales, pentru lumea ciudată și frumoasă pe care o crea, cu fiecare roman ]n parte, cu personaje smart, pline de secrete, cu peisaje exotice, castele vechi și trenuri luxoase, înțesate de aromele îmbătătoare, culorile orbitoare și texturile fascinante ale Orientului.

La toată această lume incredibilă și fascinantă a romanelor sale și la călătoria mea din Uzbekistan, pe urmele Drumului Mătăsii m-am dus cu gândul zilele trecute, descoperind în magazinul Meli Melo noua colecție de toamnă.

Meli Melo L'Histoire d'Orient - colectia de toamna 2017

Meli Melo L’Histoire d’Orient – colectia de toamna 2017

Îți amintești că, săptămânile trecute, menționam că Meli Melo ne invită, toamna aceasta, să depănam amintiri și povești din călătorii nemaivăzute, de pe tărâmuri nemaiîntânite, din timpuri nemaiauzite?!
Ei bine, septembrie a venit și iată că poveștile celor 1001 de Nopți și legendele Orientului se regăsesc spuse în simboluri, semne și culori. Și iată că, din “Crima din Orient Express” a sus-numitei Agatha Christie a mai rămas doar atmosfera orientală inefabilă; iar singurele criminale – sau criminal de trendy – s-au dovedit a fi niște poșete din catifea și niște mirifici papuci brodați…

DIN MOTIVE ORIENTALE
Pastelurile, nuantele de roz prafuit si rosu Burgundia, asociate cu tonuri si texturi gri molatice, pietrele translucide, catifeaua brodata, lanturile lungi aurii ce aluneca pe satinuri imprimate si matasuri florale punctate prin cascade de tulle, anunta o incursiune intr-un taram de visare, feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor si pasiunilor latente.
Papucii multicolori ai lui Aladin, cu broderii și arabescuri, poșetele din catifea brodată cu fir de aur ale cadânelor, ciucurii și franjurii mătăsoși din Serai sunt tot atâtea invitații la povești și istorii scrise fără cuvinte. Povești la purtător, spuse în culori și simboluri.

L’HISTOIRE
Întreaga colectie Meli Melo FW17 “L’ HISTOIRE” este creata diafan, asemenea unei povesti de sezon, care cuprinde frumusetea blanda a culorilor de toamna si stralucirea nostalgică a zilelor autumnale, intr-un concept declinat in patru etape consecutive. Precum paginile unui roman de Agatha Christie.
Meli Melo Paris CollectionFW17 “L’HISTOIRE” cuprinde generos patru tablouri vibrante, regăsite treptat în magazine. August a adus Un début d’HISTOIRE. Septembrie vine cu HISTOIRE d’Orient. Octombrie oferă buchete de Fleurs d’HISTOIRE, în timp ce noiembrie ne lansează o invitație la Le Chateau…

Aferim! Quelle Histoire en couleurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *