Quote

Orice călătorie începe cu un pas și cu o fotografie memorabilă

Da, orice călătorie începe cu un pas, cu o fotografie și cu aparatura cea mai potrivită de la F64!
Cum să fac cele mai cu cool poze? Cele mai cu suflet, mai cu culoare locală, mai cu parfum inefabil?
Sunt călătoare de meserie și fotograf amator, așa că cer clemență. Nu am petenții de profesionist, însă vreau să învăț cât mai multe despre fotografie și aparatura foto și să aflu orice sfat util de la profesioniști, ori de câte ori am ocazia.
Și iată că toamna aceasta – când tocmai ce îmi pregătesc din plin vacanța în fotogenicul Myanmar – începe cu cea mai potrivită ocazie de a mă perfecționa într-ale fotografiei de vacanță: conferința „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”. O conferință destinația tuturor pasionaților de fotografie și de călătorii, așa cum sunt și eu.

PENTRU CĂLĂTORI DE MESERIE, PASIONAȚI DE FOTOGRAFIE
Întâlnirea se dă peste o lună; mai exact joi, 5 octombrie, la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei 198A, București, când F64 lansează „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”, prima conferință marca F64 dedicată fotografiei, celor care sunt pasionați de exprimarea vizuală și doresc să-și completeze resursele pentru a trece la nivelul următor.

În cadrul conferinței „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”, vom avea ocazia să-i cunoaștem și să povestestim despre fotografie, videografie și vlogging cu nume de referință de la noi, precum Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie (arhitect și fotograf), Laura Mușuroaea (vlogger), Andrei Baciu (artist și fotograf) și Daniel Chindea (sociolog și fotograf), iar partenerii principali ai evenimentului sunt branduri de renume precum Panasonic, Sony, Canon și Olympus.

Nu cred că mai este cazul să menționez că F64 este lider pe piața echipamentelor foto-video din România. Este, practic, cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic, prin F64.ro. Iar showroom-ul din Bd Unirii este un loc în care iubitorii de aparatură și de fotografii de calitate se pot pierde ore întregi în reverie și admirație pentru gama extrem de variată de aparatură foto-video, așa cum mi se întâmplă și mie de fiecare dată când îi calc pragul.

În plus, unde mai pui că, de peste 15 ani, echipa F64 este aproape de cei care au găsit o preocupare în fotografie și au nevoie de un loc unde să găsească nu doar servicii sau echipamente, ci și un spațiu de întâlnire și dezvoltare. F64 duce totul la un alt nivel și organizează o conferință care reunește specialiști în arta fotografică, branduri și echipamente de top. „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” devine, pe 5 octombrie, destinația tuturor pasionaților de fotografie.

CĂLĂTORI ȘI FOTOGRAFI PASIONAȚI, UNIȚI-VĂ!
Echipa F64 își dorește să contribuie la evoluția comunității foto din România, oferindu-i oportunități de dezvoltare; își dorește ca această comunitate să fie mai apropiată și mai închegată prin diverse materiale și evenimente educaționale. Căci nu echipamentul este cel care face fotografia, ci omul care se află în spatele camerei; iar oamenii învață cel mai bine interacționând, socializând, împărtășind cu comunitatea cu care are pasiuni comune. Am aflat de la echipa F64 că așa a apărut, de altfel, ideea conferinței foto.

“Ne-am dorit să reunim cât mai mulți pasionați de fotografie din țară, sub o singură umbrelă, unde să le prezentăm și echipament de calitate, prin partenerii noștri: Panasonic, Sony, Canon și Olympus, dar și oameni de succes în domeniul fotografiei și videografiei, pe genuri diferite, pentru a avea cât mai multe subiecte de dezbătut. Invitații noștri speciali sunt Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Mușuroaea, Andrei Baciu și Daniel Chindea”, spune Cătălina Coterleț, Digital Marketing Manager.

„Am organizat primele cursuri foto încă din anul 2007, iar de atunci cererea a crescut constant. În prezent, organizăm anual peste 150 de cursuri și evenimente și ne trec pragul peste 10.000 de persoane care își doresc să cunoască mai multe despre arta vizuală și echipamentele foto-video. „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” este un concept complex, în care am îmbinat informația cu practica, noutățile cu experiența, dorința de inedit cu tehnicile clasice. Conferința se adresează iubitorilor de imagine și aduce în prim-plan o serie de subiecte actuale, dezbătute de unii dintre cei mai apreciați specialiști din domeniu”, spune Cristina Țintă, Content & Events Coordinator.

Toți cei care vor să își dezvolte viziunea fotografică și să evolueze ca fotografi profesioniști sunt așteptați joi, 5 octombrie 2017, la conferința „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” de la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei 198A – un eveniment inedit în timpul căruia vor avea oportunitatea să se conecteze la o comunitate puternică și să afle ultimele noutăți în domeniul fotografiei direct de la specialiști în domeniu.

Pe lângă cursuri, prezentări și sesiuni de networking, organizatorii ne-au pregătit cornere creative dedicate fotografiei, ca de exemplu primul photo booth interactiv din România adus de partenerii de la Cheerup și spații speciale pentru printarea fotografiilor. De asemenea, cei prezenți vor avea șansa să câștige o excursie în Delta Dunării prin tombola organizată de TUI Travel.
Până pe data de 15 septembrie, biletele pentru conferință vor putea fi achiziționate de pe site-ul F64.ro la prețul early bird, de 139 de lei, iar ]ncepând cu 16 septembrie, un bilet va costa 199 de lei.

Începe-ți vacanța cu primul pas: cel către conferința F64 dedicată călătorilor pasionați de fotografie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *