Quote

Oana Zăvoranu a făcut o inaugurare delicioasă

Iubită și deopotrivă controversată, Oana Zăvoranu a reușit din nou să ne surprindă. De data aceasta nu din postura de vedetă, ci din cea de antreprenoare.
Despre ce este vorba? Luni seara, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au inaugurat centrul de sănătate One Life. Nu, nu o clinică de medicină estetică, așa cum probabil mulți au crezut, ci un centru medical complet, cu servicii medicale de clasă, de la cele ginecologice la cele cardio ori la analize de sânge.
Situată într-o superbă vilă din Cotroceni, pe strada Zării, numărul 12, One Life dispune de servicii medicale care se aliniază la standardele europene, prin aparatură performantă și personal medical pregătit la cel mai înalt nivel.

Oana Zăvoranu a fost o apariție tonică și emoționată, ca o adevărată amfitrioană care a pus mult suflet într-un proiect amplu, alături de Alex Ashraf, evenimentul de lansare a clinicii lor medicale reunind persoane publice, numeroase vedete, prieteni, furnizori de delicatese, televiziuni și jurnaliști.

Și, cum un astfel de eveniment nu se poate fără o cupă de vin și o încântare a simțurilor, seara a fost desăvârșită de serviciile a prestigioase firme, a unor furnizori de renume precum crama dobgrogeană Alira, cu vinuri rafinate și multipremiate, albe, roze și roși.
Deliciile și delicatesele preparate de firma de catering Opulence au fost o adevărată încântare – de la proscciuto con melone la somon, mușchi de vită, terină ori ruladă cu piept de curcan cu ardei copt.
Candy-barul semnat Sweet Evy, cu spectaculoase platouri cu prăjituri sub formă de inimă și cu o ciocolată excelentă, a pregătit și tortul festiv al inaugurării.

Răsfățul a continuat și la plecare, când oaspeții Oanei au fost copleșiți de daruri de la Optima Shop – dermatocosmetice, Diamond by Adesgo, Alira și Fashion by Laina.

Succes, Oana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *