Gallery

O toamnă glam & vintage

Astăzi, în prima zi de toamnă, mi-am propus să ies din starea de melancolie care, inevitabil, se pogoară asupra mea, an de an.
Come on, girl, toamna este noua vară, ba chiar și mai cool, ținând cont de farmecul ei aparte!
Privesc pe fereastra taxiului, în drum spre salon, unde urmează să îmi ridic moralul cu o veselă nuanță de roșu în cosițe și cu un tratament cosmetic de descrețit frunțile.
Este soare, cald și totul verde în jur. Jur că e încă vară! O vară glam & vintage, aș adăuga.
Exact ca noua mea coafură și ca noua colecție de toamnă de la Pandora, pe care tocmai ce am descoperit-o în catalogul primit de dimineață, înainte să ies din casă.

#TUNSOARE BOB, NUANȚĂ ROȘU GLAM ȘI ONDULEURI ÎN STILUL ANILOR 20
Nu știu dacă e de la starea melancolică pe care vreau să mi-o înving. Sau de la lumina superbă și aurie din prima zi de toamnă de anul acesta. Însă, de cum am intrat pe ușa Evidence Beauty Salon – salonul din Magazinul Unirii – iar Florenta, hair-stylist-ul meu, m-a întrebat dacă vreau să încercăm o nuanță mai închisă, am sărit ca arsă:
– Roșu, roșu ca focul să fie, te rog. Și cu reflexe aurii!
Nu, toamna nu are ce să caute în părul meu nici măcar printr-un ton de arămiu sau ruginiu închis.

Sunt in a vintage mood, stare indusă probabil și de Marele Gatsby, pe care îl recitesc (am găsit, zilele trecute, într-un anticariat, varianta în engleză. O bucurie de lectură!)
Ciorapi din plasă, rochii cu talie joasă. Șiraguri de perle. Unghii lungi, perfecte. Buze roșii. Ochi conturați impecabil. Glamour. Coafură retro, o tunsoare bob care lasă ceafa la vedere și culoare tonică precum sound-ul de Charleston.
Cam așa visez să arate toamna mea!

Florenta deja mă cunoaște de suficient timp cât să îmi nimerească, de fiecare dată, amestecul preferat, perfect și echilibrat, chiar și din 3 nuanțe diferite de Majirel.
Astăzi, însă, mă surprinde și îmi propune sa încerc Inoa.
– Haide! De ce nu?!
Este o premieră pentru mine: nu m-am mai vopsit cu Inoa până acum. Mă convig însă imediat superba nuanță de roșu aprins și faptul că Inoa este extrem de blândă cu părul, fiind o vopsea fără amoniac.
În plus, ca bonus de toamnă, Florenta îmi pune și raze de soare în păr :), printr-un truc magic: masca Elixir Ultime de la Kérastase, aplicată după spălare, cu un complex de uleiuri hrănitoare.
New color, new look, new mood.
Deja starea mea s-a îmbunătățit considerabil! Să înceapă lunga toamnă glam!#ELEGANŢĂ VINTAGE CU NOUA COLECŢIE DE TOAMNĂ DE LA PANDORA

Texturi bogate, forme abstracte, reflexe argintii si aurii, culori scânteietoare şi meşteşug fin – par că s-au reunit toate pentru a prezenta o eleganţă vintage în noi moduri, prin noile bijuterii Pandora.
Finisate manual, talismanele, brățările și pandantivele Pandora sunt create pentru a fi preţuite şi combinate în funcţie de stilul unic şi personalitatea fiecăreia dintre noi. Și sunt gândite special să retrezească frumuseţea unei epoci apuse care, pe mine, una, mă inspiră atât de mult, reinterpretând nostalgia într-un stil modern.

Pandora

Amintiri contemporane.
O autentică tradiţie victorienă prinde din nou viaţă în această toamnă. Noile pandantive Medalion Plutitor (Floating Locket) permit unor elemente miniaturale sentimentale să plutească şi să strălucească în spatele unor mici cadrane frumoase din sticlă minerală sau din safir.
Stil Semnătură.
Argint 925 şi aur de 14k modelate în forme arhitecturale, cu decupaje în formă de inimi, pe benzi de email colorat şi pietre sclipitoare. Inelele Inimi Strălucitoare (Radiant Hearts) de la PANDORA reprezintă o reinterpretare veselă a unui design clasic. Pot fi combinate şi purtate suprapuse.
Geometrie decorativă.
Influenţaţi de stilul Art Deco şi insuflaţi cu aura nostalgică a marelui ecran, graţioşii cercei-pandantiv Farmec Vintage (Vintage Allure) strălucesc prin pietrele de zirconiu cu tăieturi în formă de diamant.
Stropi Sclipitori.
Reflectând luminozitatea şi ornamentele văzute pe podiumurile de modă, cerceii şi inelele suprapuse din argint 925 sau aur de 14k sunt împodobite cu pietre lucitoare, inspirate din stropii de apă.
O notă aurie.
Estetica elegantă a noii brăţări Moments realizate din aur de 14k este întipărită cu viziunea noastră unică asupra stilului vintage, inspirându-se din trendul iconografiei – perfectă pentru a crea fie un all-gold look, fie o apariție în două nuanţe.

Găsește-ți și tu inspirația vintage pe www.pandora.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *