Gallery

O nouă vârstă – vârsta NovAge

Zilele tecute am avut placerea (si curiozitatea) sa particip la lansarea noii gamă de îngrijire a pielii, ce acționează la nivelul semnelor specifice de îmbătrânire: NovAge, de la Oriflame – brand care, de aproape 50 de ani, este sinonim cu termenul de expert în îngrijirea pielii.

la lansarea gamei revolutionare anti imbatranire Novage de la Orifla

la lansarea gamei revolutionare anti imbatranire Novage de la Orifla

Inovatie pentru o tinerete fara batranete?
Practic, cu gama NovAge intrăm într-o nouă eră, o inovaţie cu adevărat revoluţionară în ştiinţa tinereţii pielii.
Vestile sunt de-a dreptul imbucatoare: da, putem identifica, combate şi repara semnele specifice de îmbătrânire.

CELE 3 VARSTE NOVAGE
1. NovAge TRUE PERFECTION
O piele ternă, deshidratată şi pori măriţi; acestea sunt simptome care trădează un stil de viaţă agitat şi îţi arată că este timpul să acţionezi, pentru a amâna apariţia primelor semne de îmbătrânire. Descoperă NovAge True Perfection, gama de îngrijire avansată a pielii, special dezvoltată pentru tinerele femei cu un stil de viaţă agitat. O gama ce confera pielii un aspect frumos, hidratat şi luminos, cu pori minimizaţi, indiferent de stilul de viaţă.

Aspectul obosit al tenului şi porii măriţi pot apărea atunci când factori precum lipsa somnului, o dietă necorespunzătoare şi factori externi de stres duc la acumularea impurităţilor în celulele pielii, încetinind procesul de reînnoire celulară şi împiedicând funcţionarea optimă la nivel celular.

Gama True Perfection este îmbogăţită cu două tehnologii inovatoare – extractul din arbore de mătase persan şi extractul de celule stem din acai. Împreună, acestea contribuie la purificarea celulelor din interior, pentru redarea aspectului perfect al pielii şi pentru amânarea formării liniilor fine şi ridurilor.

2. NovAge ECOLLAGEN
Este timpul să transformi liniile care adaugă ani pe chipul tău, cu NovAge Ecollagen – gama de îngrijire avansată a pielii, cu beneficii antirid, ce netezeşte şi revitalizează aspectul tenului. Ecollagen corectează semnificativ ridurile, uniformizează nuanţa şi netezeşte textura – beneficii dovedite clinic!

Tehnologia patentată Tri-Peptide amplifică sinteza de colagen, energia celulară şi asigură protecţie antioxidantă, în timp ce extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae stimulează sinteza de colagen şi îi protejează integritatea.
Vei vedea şi simţi diferenţa prin reducerea semnificativă 3D a ridurilor în lungime, adâncime şi lăţime şi un ten mai neted, mai catifelat şi cu un aspect vizibil împrospătat.

3. NovAge ULTIMATE LIFT
Pierderea fermităţii îmbătrâneşte aspectul feţei. Studiul ştiinţific AgeReflect™ asupra îmbătrânirii pielii, desfăşurat de Oriflame cu un grup format din 1,000 femei, a demonstrat faptul că scăderea fermităţii şi estomparea conturului feţei adaugă ani la vârsta percepută.
Da, acum, poţi da timpul înapoi, cu NovAge Ultimate Lift, noua noastră gamă avansată anti-îmbătrânire, ce redă fermitatea şi supleţea în timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trăsături mai bine definite, riduri vizibil netezite şi o elasticitate specifică tinereţii.

Gama NovAge Ultimate Lift este îmbogăţită cu tehnologia revoluţionară patentată, AspartoLift, un derivat de aminoacizi.
O cauză importantă a pierderii fermităţii este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt care diminuează capacitatea acestora de a sintetiza elastina. În cadrul studiilor noastre ştiinţifice, s-a demonstrat faptul că AspartoLift le redă flexibilitatea.
NovAge Ultimate Lift: o inovaţie remarcabilă în ştiinţa fermităţii şi liftingului – acum poţi da timpul înapoi.


Fiecare dintre cele 3 linii ale gamei NovAge conține cele 6 produse esențiale pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii: demachiant, loțiune tonică, cremă pentru conturul ochilor, ser, cremă de zi și cremă de noapte. Setul NovAge True Perfection costă 179 lei, NovAge Ecollagen este 209 lei, iar NovAge Ultimate Lift 259 lei.

Ce este extractul de celule stem din plante?
Tehnologia celulelor stem din plante este una dintre cele mai remarcabile inovaţii în îngrijirea pielii cu beneficii anti-îmbătrânire şi se regăseşte în fiecare gamă NovAge. Celulele stem din plante reprezintă o sursă preţioasă a regenerării eterne în plante. Utilizând ultimele descoperiri în domeniul biotehnologiei, studiem celulele stem din mii de plante, pentru a identifica acele proprietăţi anti-îmbătrânire şi pentru a izola elementele preţioase cu cel mai puternic efect. Acesta este extractul de celule stem din plante.

Produsele Novage au fost testate la lansare si de vedetele care s-au numarat printre invitaț: Alina Eremia, Andreea Raicu, Sonia Argint Ionescu, Giulia Anghelescu, Geanina Ilies, Claudia Pavel, Dana Sota și Alexandra Badoi.
Indiferent de varsta ta, ai posibilitatea sa alegi gama potrivita tie! Alege NovAge Ultimate Lift pentru a reda elasticitatea pielii, NovAge Ecollagen pentru a reduce ridurile sau NovAge True Perfection pentru a amplifica luminozitatea, iar aspectul pielii tale va fi mai aproape de perfecţiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *