Quote

O gama delicioasă made in Italy

Viziunea Monini este simpla si…absolut delicioasă: fiecare produs Monini trebuie sa fie de calitate, fara exceptie. Numai asa putem satisface cerintele consumatorului si putem fi credibili in diseminarea informatiilor cu privire la uleiul de masline extra virgin de calitate.

In aroma se afla secretul calitatii uleiului de masline extra virgin. Acesta este un lucru pe care il stim dintotdeauna si in fiecare zi, dupa testele de laborator, Zefferino Monini si colaboratorii sai de incredere, gusta uleiurile pentru a le alege pe acelea care vor deveni Extra Vergine, Monini tinandu-si promisiunea de a oferi aceleasi arome placute si proaspate in timp.

Gama Monini

Gran Frutatto / Parfum: fructat, floral / Aroma: amarui, usor migdalat, dulce-picant
Gustul distinct, picant se datoreaza continutului bogat de polifenoli si antioxidanti carora medicina moderna le atribuie un rol fundamental in apararea organismului impotriva imbatranirii celulelor. Este recomandat a fi utilizat in stare proaspata pe “bruschetta”, salate, legume fierte.

Classico
Parfum: fructat, ierbos / Aroma: usor migdalat, gust usor amar si picant
Monini Classico este uleiul de masline extra virgin renumit pentru aroma sa consecventa.
Classico cu aromele sale echilibrate si armonioase este recomandat pentru o mare varietate de utilizari in care intr-adevar completeaza orice fel de mancare. Este indicat pentru toate utilizarile in bucatarie: sosuri, fripturi, legume proaspete.

Classico/ Parfum: fructat, ierbos / Aroma: usor migdalat, gust usor amar si picant
Monini Classico este uleiul de masline extra virgin renumit pentru aroma sa consecventa.
Classico cu aromele sale echilibrate si armonioase este recomandat pentru o mare varietate de utilizări in care intr-adevăr completează orice fel de mancare. Este indicat pentru toate utilizările in bucătărie: sosuri, fripturi, legume proaspete.

Delicato / Parfum: fructat, usor ierbos / Aroma: usor migdalat
Monini Delicato cu aroma sa fina si delicata, este alternativa recomandata de specialistii in gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin Classico. Este indicat pentru un regim alimentar echilibrat, moderat si usor. In bucatarie este un ideal si versatil dressing, fiind utilizat la legume fierte , sosuri, supe, fripturi si salate.

 
Aromattizzati
Monini a selectat o linie completa de uleiuri de masline extra virgine aromatizate, care pot adauga rapid si usor o nota speciala pentru orice fel de mancare. Gama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fara a pierde aromele autentice si traditionale din bucataria italiana. Cateva picaturi sunt suficiente pentru a obtine un gust deplin.

 
Otet si Glazes
Monini a selectat o gama de produse premium cu gust superior si parfumuri deosebite, oteturile si dressingurile sunt obtinute dupa traditii stravechi. Procesele de productie sunt toate
naturale si concepute pentru a imbunatati toate proprietatile lor particulare. Calitatea deosebita este data de materiile prime foarte speciale care le recomanda ca dressinguri pentru salate, carne si peste in combinatie cu uleiul de masline extravirgin. De asemenea, sunt perfecte pe legume crude si gatite. In traditia culinara, Chefii si-au creat intotdeauna propriile glazuri pentru finisarea preparatelor. Glazurile Monini sunt gata de utilizare, au aplicatii infinite, dau o nota de eleganta celor mai simple retete si, cu un decor gustos, transforma un fel de mancare obisnuit intr-unul original.

 
Sosurile Pesto
Sosurile Pesto sunt o modalitate delicioasa  si usoara de a gati o traditionala masa italiana de paste. Toate aceste retete respecta vechile traditii si pastreaza parfumuri italiene. Ingredientele simple si autentice sunt combinate impreuna pentru a obtine toate aromele mediteraneene intr-un fel de mancare unic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *