Quote

O cupa de arome, vă rog. Sau o sticlă intreaga, mai bine!

Stii genul acela de arome pe care pur si simplu iti vine sa le mănânci? Ei bine, eu am trecut la next level: tocmai ce am descoperit niste arome super cool, pe care iti vine… sa le bei! ??
Absolut delicioase, pe care le sorbi picătură cu picătură; si care merita devorate pana la ultima picătură.


#Si?! Ce parfum mai turnam in cupe?

Nu știam ca Pepe Jeans – brandul londonez caruia ii datorez cea mai trendy geaca din garderoba – are si parfum. Ba chiar parfumuri: unul pentru ea si unul pentru el.
Cu un design super original si memorabil. Cel feminin sub forma unui pahar elegant de Martini, roz, încrustat parca cu nestemate, așa, ca pentru prințesele urbane răsfățate.
Iar pentru el…, ca sa nu ne încurcăm cu pahare sau cu jumătăți de măsură, un shaker întreg, albastru-denim.

#PEPE JEANS WOMAN PERFUME
Potirul magic – un cocktail de flori si fructe – noul parfum Pepe Jeans London perfume for her reprezinta definiția insasi a dorinței de a sărbători viața, cu fiecare ocazie specială pe care… ne-o gasim, creăm, pulverizam pe piele, de zi.
Cu o combinatie surprinzătoare, acest parfum feminin este o un autentic elixir al senzualității, sorbit…din ochi si pulverizat cu pofta. Si asumat 100% de femeia decisa, puternică, îndrăzneață, care isi traiesteviata din plin.

Un cocktail modern, un adevărat potir al plăcerilor; o cupa in care fuzionează ambra si vanilia, notele delicioase de lapte de migdală, bezea si mosc, pentru un efect wow.
O atingere delicata, subtila, intima, a unei arome tinerești si senzuale.

#PEPE JEANS MAN PARFUM
Mesajul olfactiv din sticlă.
Inspirat de spiritul jucăuș al brandului, atât parfumul, cat si recipientul înseamnă la plăcere, trăită la intensități maxime, zi de zi. Carpe diem!
El ii pregătește ei un pahar de cocktail; si isi pastreaza si pentru el un shaker plin de cocktailuri aromate.
Ca si recipientul parfumului feminin, si cel masculina este împodobită cu cristale sculptate sub forma de mici prisme. In plus, maaculinitatea a impus un capac metalic.

O aromă îndrăzneață, puternică, vibrantă, un mix perfect de lavenda, suc de ananas, vanilie si boabe prajite de cafea.
“Shake, shake, shake” toate i ingredientele si ai obținut prospețimea si masculină!

Irezistibil. Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *