Quote

O colecție parfumată, inspirată de natură

Lenor - Inspired by Nature

Lenor – Inspired by Nature

O COLECȚIE FEERICĂ
În cadrul Feeric Fashion Week, Lenor tocmai a lansat o colecție de parfumuri inspirate din natură. Cele trei noi arome – Deep Sea Minerals, Silk Tree Blossom și Shea Butter de la Lenor – au fost prezentate pe podium de ambasadorul Lenor, Adela Popescu. Lansarea noilor variante Lenor a fost însoțită și de lansarea unei colecții de rochii de designer ce recrează atributele noilor parfumuri. Prin texturi vaporoase, croieli lejere și imprimeuri organice, colecția Inspired by Nature surprinde nevoia noastră de a găsi momente de relaxare în contextul agitației de zi cu zi și transmite o stare de calm, revigorare, răsfăț.

DE CE INSPIRED BY NATURE? RELAXEAZĂ-TE ȘI LASĂ-TE INSPIRATĂ DE NATURĂ
Epuizați de stilul nostru de viață, mai mult de 3 din 4 (76%) dintre noi visăm să petrecem mai mult timp în aer liber. Programul nostru încărcat face ca acest lucru să nu fie întotdeauna posibil, însă putem să apelam la o soluție simplă, noua colecțieLenor Inspired By Nature.
Parfumuri proaspete pentru hainele tale, care te ajută să faci un pas înapoi și să iei o pauză de la agitația de zi cu zi. 68% dintre noi spun că hainele proaspăt parfumate le aduc bucurie*, așa că lasă-ți simțurile să fie încântate de Lenor cu parfumuri inspirate din natură.

RETRAGE-TE ÎN NATURĂ
În momente stresante, 68% dintre noi privim natura pentru a ne liniști și pentru a ne găsi un echilibru.*
Parfumierul Lenor, Kristof Vandongen, spune că „Parfumul are puterea să ne transporte din viața noastră aglomerată, într-un moment de calm, unde putem fi una cu noi înșine și una cu natura. Creat de experți, parfumurile proaspete și de lungă durată de la Lenor, ne învelesc hainele în mirosurile naturii, astfel încât să le putem păstra cu noi toată ziua și să retrăim acel moment.”

Un parfum proaspăt pe haine ar putea ajuta la stimularea stării noastre de spirit: 77% dintre cei chestionați se străduiesc să-și dea hainele cu cele mai proaspete parfumuri, în timp ce aproape 2 din 3 (59%) consideră că prospețimea produselor inspirate de natură ar putea contribui la scăderea nivelului stresului.

FĂ UN PAS ÎNAPOI ȘI RELAXEAZĂ-TE
Primele trei locuri pe care le cităm ca „locuri fericite” sunt: plaja, grădina, acasă.
Alege un moment în care să evadezi și să-ți răsfeți simțurile într-o oază de calm, învelită în prospețime de lungă durată. Lenor Inspired by Nature captează proprietățile calmante ale acestor spații:
Deep Sea Minerals, Silk Tree Blossom și Shea Butter.

Lenor Deep Sea Minerals: Liniște – Elementele acvatice, pure oferă prospețime țesăturilor. Lenor Soothe este proaspăt, ozonic, acvatic, oceanic.
Parfumierul Lenor, Kristof Vandongen,spune: „Acest parfum mă duce pe plajă, o briză ușoară, un soare blând și valuri moi care se prăbușesc pe țărm. El captează o stare de calm, dar și aprecierea pentru puterea naturii.”

Lenor Silk Tree Blossom: Revigorare – Inspirat de aroma fină a arborelui de mătase, oferă un parfum autentic hainelor. Elementele aromatice calde, din lemn, creaza un sentiment de confort. Lenor Revitalize este pur, veritabil, ușor dulce.
“Acest miros mă transpune într-un câmp deschis, într-o zi glorioasă la țară, în Asia de Est. Frumusețe naturală.”

Lenor Unt de Shea: Răsfăț – Acest parfum prezintă un amestec de note calde, care includ mosc alb și chihlimbar, oferind hainelor o aromă catifelară și bogată. Lenor Nurture este veritabil, cald, catifelat.
“Untul de Shea are un miros nostalgic. Acest parfum surprinde sentimentul de a fi învelit, mângâiat și protejat.”
Noul Lenor Inspired by Nature este disponibil in magazine începând cu luna august 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *