Gallery

O bijuterie divină – AQUA DIVINA


“Diamonds Are a Girl’s Best Friend”, vorba blondei sexoase, Marilyn Monroe.
Poate. Sau poate că nu….
Cert este că toate visăm la bijuterii. Fie ele cu sau fără diamante, opulente, sclipitoare, fine, extrem de voluminoase sau, din contră, delicate şi subtile.

Aşa că în momentul în care am aflat despre o nouă bijuterie, Aqva Divina, ce poarta semnatura prestigiosului brand BVLGARI, toate simţurile mi s-au ascuţit brusc.
Ştii, cam cum ies brusc ghearele felinei când îşi vede prada. Sau precum se măresc pupilele aceleiaşi feline, atunci când vede în faţa ochilor… sclipiri şi străluciri preţioase 🙂

UN PRODUS CU MAGIE ACVATICĂ, SPECIAL PENTRU O PEŞTOAICĂ:
O bijuterie preţioasă şi înmiresmată.
Mrrrr!
Trebuie să o am. Să îi simt aroma. Să o port pe propria piele. Chiar acum!
Şi voia mi s-a împlinit ca prin minune.
Căci tocmai ce am primit pe e-mail invitaţia să o testez. Chiar de ziua mea – ziua lansării Aqua Divina în România.
Ei, ce spui de asta?
Parca pupilele şi nările dornice să adulmece pulverizările diafane mi s-au dilatat şi mai mult de atâta nerăbdare 🙂

Şi iată cum Bulgari şi-a dezvăluit, special pentru mine, de ziua mea, noua sa bijuterie aromată, născută din minunile Mării Mediterane, locul magic unde orhideele miros ca nicăieri în lume.
Un spaţiu care amestecă acvaticul şi solarul într-un elixir magic, din care izvorăşte feminitatea atâtor zeiţe…
O scufundare în rădăcinile antice ale Greciei şi Romei, atât de familiară brandului Bvlgari, el însuşi având un creator provenit din Grecia şi stabilit la Roma.
Pietre preţioase şi note preţioase, amestecate ca într-un caleidoscop de oglinzi. Şi strârnind amintiri.

Precum Venus ieşind din ape, de printre magnolii albe şi din scoica în care este reprezentată de Botticelli, parfumul AQVA DIVINA apare ca o perlă dintr-o scoică strălucitoare.
Venus – un simbol etern al feminităţii fascinante.
Un arhetip universal al Femeii, pe care universul Bvulgari, de bijuterii, parfumuri şi lumi imaginare, o readuce sub ochii nostri, în anul de graţie… 2015.
O sticlă de o frumuseţe delicată şi pură. Cu note voluptoase, precum o pietră preţioasă reflectată, senzual, pe o piele perfectă.

UN PARFUM CA O PERLĂ ÎN CARE SE REFLECTĂ SOARELE MEDITERANEI
Scaldată de soare pe o plajă mediteraneeană, Magdalena Frackwiak (Afrodita reinterpretată a lui Bvlgari pentru campania Aqva Divine) poartă la gât două coliere Sassi, cu perle, peridot, praziolit, topaze albastre, quartz si diamante pavé.
Notele fresh de bergamotă se combină perfect cu note de mandarină şi de ghimbir roz, lăsându-se, treptat, înlocuite de notele de mijloc, de magnolie şi gutuie.
Iar, la sfârşit, notele de ceară regală de albine te învăluie, într-o aromă creată parcă de însăşi Mama Natura, în toată splendoarea şi măreţia ei.

ÎNSĂŞI STICLUŢA A LUAT PARCĂ NAŞTERE DINTR-O PERLĂ SIDEFATĂ
Şi sticluţa-bijuterie AQVA DIVINA plăteşte tributul său către Venus a lui Botticelli şi interpretării moderne, dar etern-valabile, pe care Bvlgari o dă feminităţii şi frumuseţii.
Forme senzuale, irizaţii, imitând o scoică şi reflectările multiple ale luminii în sideful său.
Ca într-o metamorfoză.
Rotunjimile sticlei amintesc de tăietura rotundă, perfectă Sassi – una dintre preferatele bijutierului roman, una dintre metodele prin care pietrelor preţioase neregulate li se aduc nişte forme şlefuite perfecte!

AQVA DIVINA – un întreg univers acvatic adus în prim-plan, cu perlele sale descoperite în adâncuri…

#Gama AQVA DIVINA este deja disponibilă şi la noi, în magazinele de specialitate. Şi cuprinde EdT 25ml, 213 lei, Edt 40ml, 311 lei, EdT 65ml, 386 lei, ca şi gel de baie şi de duş AQVA DIVINA 100ml, 110 lei şi Loţiune de corp 100ml, 136 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *