Gallery

Noutăți răcoritoare de vară

Află care sunt cele mai răcoritoare beauty-news for Her & for him de vara aceasta:

#FOR HER
O călătorie mistică, spre misteriosul Egipt, cu Tesori d’Oriente Aegyptus.

Egiptenii sunt recunoscuţi pentru cultul îngrijirii şi ritualurile luxuriante dedicate frumuseţii. Iar Tesori d’Oriente aduce mai aproape secretele acestora, prin gama Aegyptus, un răsfăţ cu arome exotice, pentru trup şi simţuri.

Gama Tesori d’Oriente Aegyptus reuneşte ingredientele preţioase folosite în Egiptul Antic pentru o călătorie mistică în propriul spaţiu.
Notele florale ale crinului albastru de Nil învăluie corpul într-un parfum sofisticat şi intrigant, iar esenţele exotice ale lemnului de santal şi condimentelor completează tabloul îngrijirii care poartă gândul către călătorii şi tărâmuri bătătorite de paşii zeilor.
Laptele de papirus este un ingredient folosit încă din vechile timpuri de egipteni, fiind apreciat pentru proprietăţile sale de hidratare şi hrănire.


Gama Tesori d’Oriente Aegyptus – Cremă de baie 500 ml, 18.60 lei, Apa de toaletă 100 ml, 26.04 lei, Crema de duş 250 ml, 11.53 lei, Cremă de corp 300 ml, 24.80 lei
– te poartă într-o lume atemporală, unde senzualitatea, misterul și rafinamentul femeii sunt cele mai preț elemente.

Aroma proaspăt-florală a cremei duş şi cremei de baie persistă vreme îndelungată, iar produsele hidratează eficient pielea chiar din timpul utilizării, sub duş.

Crema de corp acționează în profunzime, efectul de piele fină şi moale resimțindu-se chiar după prima aplicare şi pentru timp îndelungat. Parfumul crinului albastru de Nil te însoțește pe parcursul întregii zile, învăluindu-te în miresmele tărâmurilor orientale.

Apa de toaletă se aplică în zone-cheie ale corpului, unde parfumul prinde viață și se armonizează perfect și, în același timp, diferit,în funcţie de PH-ul fiecărei utilizatoare.

Texturile fine ale produselor din gama Aegyptus îngrijesc pielea în profunzime, lăsând-o catifelată şi parfumată timp îndelungat, pentru o călătorie magică pe tărâmuri feerice.
Ritualul de îngrijire devine un adevărat răsfăț când miresmele Orientului te poartă către o călătorie spre timpuri îndepărtate,în pași parfumaţi.

#FOR HIM
Gelurile de duş STR8 – pentru vara bărbaților dinamici

Gamele Performance și Fragrance de la STR8, Hair + Body te ajută să navighezi mai ușor vara toridă, ambele oferind o experiență răcoritoare și parfumată pe durata întregii zile.
Varianta ideală pentru bărbații activi, care știu ce înseamnă să fii tot timpul în mișcare și au nevoie de acea senzație de prospețime durabilă. Gelurile de duş vin cu o dublă experienţă fresh, pentru corp şi păr, oferind o aromă masculină și un boost de energie perfect pentru zilele pline. Gama include 6G Force,Aqua Breeze, Lime Peak, Oxygen Burst,Power Zone și recenta ediție, Hydro React.

6G Force însumează, aşa cum sugerează numele,puterea celor 6G: goji, guarana, ginseng, ghimbir, guava şi cafea verde. Ingredientele reîncarcă bateriilor, iar aroma condimentată energizează simţurile.
Aqua Breeze conţine provitamine menite să revigoreze pielea obosită.
Lime Peak este un mix de extract de mentă şi lime, potrivit părului cu tendinţă de îngrăşare.
Oxygen Burst cu mentă are un efect răcoritor, împrospătând de la prima atingerecorpul şi scalpul.
Power Zone tonifiază prin puterea mineralelor şi ajută la întărirea firului de păr.
Hydro Reactare efectul de a revitaliza pielea și firul de păr, restabilind nivelul optim de hidratare după o zi intensă.

Gama Fragrance se adresează personalităţilor puternice, iar gelurile de duş completează linia de parfumuri STR8: Red Code,Original,Oxygen,Adventure,Freedom, On the Edge, Rebelși noul Live True. Pentru bărbaţii STR8, parfumul este cartea de vizită care nu dă niciodată greș.
Gelurile de duş STR8 din gamele Performance și Fragrance sunt disponibile în varianta 250ml, 9 lei sau 400ml, 12 lei.

Red Codeeste pentru cei care iubesc provocările și care trăiesc intens fiecare moment. Gelul de duş are o aromă condimentată de cardamom, lavandă, cimbru, îmblânzită de ananas, grapefruit şi seminţe vanilate Tonka.
Aroma Original este pentru bărbatul încrezător în forţele proprii, șarmant, fidel stilului clasic. Gelul de duş are un parfum de mentă răcoritoare mixată cu busuioc şi cardamom ce condimentează atitudinea seducătoare a acestuia.
Gelul de duş Oxygen este reflexia bărbatul dinamic cu un aspect fresh şi care miroase a mandarină, mentă şi lavandă.
Pentru cei dependenţi de adrenalină şi explorare, gelul de duş Adventure îmbină vanilia cu energia citricelor şi aroma caldă a lemnului şi a ambrei.
Freedom reprezintă tot ceea ce un bărbat caută în ideea de libertate: promisiunea unei experiențe de neuitat, fără limite și constrângeri. Parfumul gelului de duș este condimentat cu ghimbir şi piper roz, în timp ce mandarina şi cedrul îi conferă rafinamentul celui care ştie cum să obţină ce doreşte.
On the Edge – gelul de duş al bărbatului spontan, cel care surprinde și seduce prin atitudinea sa imprevizibilă. Caracterul său jovial este transpus înparfumul de lavandă intrigantă, migdală dulce-amăruie ce contrastează cu aroma naturală a muşchiului şi un mix de bergamotă cu măr.
Ce i se potrivește cel mai bine bărbatului sigur pe sine şi nonconformist? Inconfundabilul Rebel, gelul de duş cu parfum inspirat de puterea libertăţii individuale. Notele de măr şi grapefruit, cele de mandarină, lămâie şi bergamotă împreună cu vanilia şi ambraalcătuiesc parfumul perfect pentru o personalitate complexă.
Live True este gelul de duș caracteristic bărbatului care trăiește fără regrete, cu entuziasm și cu o sete de viață care derivă dintr-un crez puternic: „staying TRUE to myself”.Parfumul îmbină armonios notele proaspete marine şi notele de grapefruit și ananas cu cele de lavandă, cimbru și iasomie, culminând cu aromele de ambră și brad,potrivite pentru bărbatul independent.

Noutăți răcoritoare și revigorante, pentru o lungă vară fierbinte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *