Quote

Noutăți estivale de la Amway

Adevărul este că mulți dintre noi ne concentrăm pe îngrijirea tenului și a părului – căci ele sunt cartea noastră de vizită – și, fără să ne dăm seama, neglijăm sau acordăm mai puțină atenție pielii corpului. Ne dăm seama de acest aspect atunci când pielea devine uscată, când decolteul nu mai arată senzațional, când pielea picioarelor nu mai este la fel de fermă… Să nu uităm că o îngrijire adecvată și susținută la vremea ei face miracole! Mai ales dacă este vorba despre produse de skincare naturale, adresate întregii familii.

Săptămâna trecută am descoperit cu încântare noile produse naturale G&H pentru îngrijirea pielii, oferite exclusiv de Away, pe bază de ingrediente naturale, benefice pentru piele, care sunt atent cultivate și amestecate de experții Amway, pentru a crea formule unice, nutritive, care mențin aspectul natural al pielii.
Mi-am și pus deja câte un produs din fiecare gamă în beauty-case-ul pentru vacanța în Bolivia.

3 FORMULE CÂȘTIGĂTOARE PENTRU PIELEA TA. DE LA G&H BY AMWAY
G&H vine cu trei categorii noi de produse care hidratatază, reîmprospătează și protejeză pieleape durata întregii zile, prin noua generație de produse de îngrijire și hidratare a pielii: G&H NOURISH+™, G&H REFRESH+™ și G&H PROTECT+™.

Veștile sunt excelente nu numai pentru aspectul pielii, ci i pentru sănătate, căci noua colecție G&H conține formule fără sulfați și cu pH echilibrat, este delicată pentru piele și, în plus, poate fi folosită pentru copiii cu vârsta de minimum 3 ani. Fiecare colecție este creată cu propriul amestec de ingrediente naturale și inclusiv ambalajul este inspirat de natură – plus că este 100% reciclabil!

#HRĂNEȘTE
G&H NOURISH+- hrănește și hidratatează pielea

Linia G&H NOURISH+ include gel de duș, loțiune de corp, săpun și cremă de mâini, pe bază de formule emoliente cu miere din floare de portocal hidratantă și catifelată, unt de she harănitor, cu vitamina A, E și F și ulei din semințe de dovleac, antioxidant.

#CALMEAZĂ
G&H REFRESH+ calmează pielea uscată

O gamă ce conține gel de duș și cremă de corp echilibrate, pe bază de aloe răcoritoare și hidratantă, extract antioxidant și calmant din semințe de struguri și extract de ceai verde, care energizează pielea și o revigorează.

#PROTEJEAZĂ
G&H PROTECT+ protecție naturală pentru pielea ta

Săpun concentrat pentru mâini, săpunul solid, deodorantul și antiperspirant roll-oN și deo spray-ul din această gamă sunt exact ce îți trebuie pentru a te simți protejată, întreaga zi.
Formulele cu extract fortifiant de ceai alb, minerale naturale regenerante și extract de afine bogat în vitamina C și antioxidanți previn uscarea pielii, o protejează de impurități. O piele care va străluci de sănătate!

UNDE GĂSEȘTI PRODUSELE G&H DE LA AMWAY?
Produsele din gama G&H sunt disponibile exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți Amway; mai multe informații sunt disponibile pe amway.ro.
Amway, fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii, este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei. Toate prpdusele sunt comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *