Gallery

Noutăți din showbiz

#Claudia Pavel, petrecere magica pentru baietelul ei, Noah
Mamica singura, dar foarte activa in ceea ce priveste cariera ei, Claudia Pavel Cream, i-a organizat baietelului ei, Noah o petrecere fabuloasa de ziua lui, la implinirea a patru anisori, alaturi de familie si prieteni.

“Noah este centrul Universului meu si am fost fericita sa ii organizez o
fabulaoasa petrecere la locul lui de joaca preferat Gymboland Promenada,
unde toti copii sunt fericiti, alaturi de familie, prietenii lui cei mai
buni, un magician care ne-a lasat pe toti masca, Mickey si Minnie, multe
bunatati culinare, un tort superb cu Mickey, Pluto si Goofy si un candy
bar delicios, asigurat de de cofetaria Claus”.

Claudia are grija ca micutului ei, Noah, sa nu ii lipseasca absolut nimic, ba, mai mult, artista i-a oferit o petrecere de povesti.

# Surorile Bambi s-au răsfățat la SPA
Timpul liber reprezintă pentru surorile Raluca și Denisa de la Bambi ocazia perfectă de a se relaxa. Ele aleg un SPA din București acolo unde se bucură de servicii de top la prețuri accesibile.
“De când am descoperit Premier SPA suntem foarte fericite că ne putem bucura de servicii wellness și medical SPA accesibile tuturor. Pe lângă piscină, hidrojetpool (cel mai mare jacuzzi din București) și zonele de relaxare, ne plac foarte tare terapiile. Programele de îngrijire corporală și facială au fost special create pentru a obține cele mai bune rezultate într-un timp foarte scurt. Ne tentează și hidrocolonoterapia, un serviciu medical foarte recomandat pentru sănătatea colonului dar și pentru detoxifiere. Am fost încântate pentru că un medic specializat al SPA-ului ne recomandă tot ce este necesar pentru un corp sănătos”, au declarat surorile Bambi.

Premier SPA este primul concept fusion între health SPA și wellness SPA din România. Dispus pe trei niveluri, are o suprafață de 3.000 mp, 20 de cabinete de tratament și o multitudine de facilități menite să vă încânte simțurile și să vă redea starea de bine: saună finlandeză, biosaună, baie cu aburi, cabină thalasso, frigidarium, dușuri emoționale cu efecte vizuale sonore, piscină și hidropiscină, bar.
Materialele naturale, lemnul cald, piatra semiprețioasă, luminile difuze și liniile fine creează ambianța propice pentru a evada din cotidian și a trăi momente unice de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *