Gallery

Noutati de la brandul românesc de renume, Elmiplant

Nu cred că există român care să nu fi auzit de produsele Elmiplant. Fie că este vorba de cremele antirid, de produsele de hidratare, de cele cu protecţie solară ori de gama anticelulilă sau de epilare.
Elmiplant este unul dintre numele cu care ne putem mândri peste tot: un brand 100% românesc, natural, fără parabeni, cu formule inovatoare extrem de prietenoase cu pielea, create cu pasiune şi pricepere de o doamnă chimist cu experienţă – doamna Cremenescu.

Şi iată că primăvara a sosit cu multe veşti bune de la Elmiplant! Şi cu multe produse noi şi inovatoare, pentru care tenul nostru spune deja MULTUMEEESC! 🙂

noua gama antirid elmiplant Hyaluronic 3D

noua gama antirid elmiplant Hyaluronic 3D


HYALURONIC 3D
elmiplant tocmai ce ne-a dezvăluit trei noi produse Hyaluronic 3D, ce au la bază sinergia dintre puterea naturii şi ştiinţă, reunite in noua gama pentru a dezvolta formula inovatoare cu triplu sistem de acid hialuronic. Cele 3 produse din gama hidratează intens, în timp ce combat eficient semnele de îmbătrânire a tenului şi îl luminează.

Hyaluronic 3D Cremă antirid de zi cu factor de protecţie solară 15, 18 lei hidratează intens şi protejează tenul împotriva factorilor de mediu. Nu este doar un tratament eficient, ci şi o excelentă bază pentru machiaj. Imediat după aplicare pielea este mai netedă şi hidratată, iar după 6 zile lungimea ridurilor este redusă cu până la 8%, conform rezultatelor dovedite clinic.

Hyaluronic 3D Crema antirid de noapte, 18 lei, acţionează în profunzime, caci noaptea pielea se relaxeaza in profunzime şi absoarbe cel mai bine ingredientele active. Se absoarbe rapid în piele lăsând imediat senzaţia de confort, iar ridurile isi reduc lungimea chiar dupa prima luna de utilizare, conform reazultatelor dovedite clinic!

Hyaluronic 3D Cremă antirid pentru zona delicată a ochilor, 14.90 lei, cu formulă extra-fină şi acţiune hidratantă şi antirid intensa. Avantajul excent este ca acţionează precis în zona sensibilă din jurul ochilor, absorbindu-se imediat şi redând aspectul tânăr, ferm şi strălucitor.

Hyaluronic 3D – secretul unui ten mereu tânăr şi radiant prin puterea Naturii şi a Ştiintei!
Programele avansate de îngrijire antiîmbătrânire elmiplant au la bază cele mai noi tehnologii ale cosmetologiei şi cunoaşterea profundă a ingredientelor active naturale cu eficacitate antirid dovedită clinic.
Noua gamă antirid are o formulă inteligentă cu triplu sistem de acid hialuronic, ce oferă hidratare intensivă şi rezultate imediate şi de lungă durată.

Cum actioneaza Hyaluronic 3D
1. Acidul hialuronic de umplere acţionează ca agent de umplere dermică şi netezeşte suprafaţa pielii imediat după aplicare.
2. Acidul hialuronic de greutate moleculară mică pătrunde chiar şi în starturile mai profunde ale epidermei şi ajută la reducerea vizibilă a liniilor fine, îmbunătăţind elasticitatea pielii, iar
3. Stimulatorul acidului hialuronic ajută la stabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea sintezei sale natural şi reînoirea acestuia. Sistemul triplu ajută pielea redându-i elasticitatea şi fermitatea în timp ce luminează tenul, care arata astfel mai tânăr şi mai sănătos.

gama Bioten Elmiplant

gama Bioten Elmiplant


BIOTEN SE RELANSEAZA!
Brandul Bioten de la Elmiplant, brandul de îngrijire care îşi găseşte inspiraţia în simplitatea naturii, se relansează.
Cu un aspect mai proaspăt şi modern al ambalajelor, cu un design mai atragator prin culori intense, brandul rămâne fidel filosofiei sale şi ingredientelor naturale specifice, precum mierea şi lăptişorul de matcă.
Din dorinţa de a oferi cele mai eficiente produse de îngrijire, Bioten îmbunătăţeşte formulele cu noi ingrediente specifice nevoilor fiecărui tip de ten. Si, odată cu schimbarea „hainelor”, Bioten lansează si un produs nou!


Lapte demachiant Bioten, cu uleiuri preţioase, 200 ml, 10.30 lei
.
Sursă bogată de frumuseţe, uleiurile preţioase sunt ingredientul-cheie din formula noului lapte demachiant Bioten. Special conceput pentru nevoile tenului normal şi mixt, laptele demachiant are o acţiune blândă şi curăţă eficient pielea de impurităţi, datorită combinaţiei de miere şi uleiuri preţioase. Mierea este un puternic antioxidant, iar complexul de uleiuri hrăneşte şi hidratează pielea în timp ce elimină impurităţile. Tenul rămâne curat, neted şi radiază de sănătate.

Pentru orice tip de ten, de la cel mixt la cel gras sau la cel uscat si sensibil, Bioten are solutia potrivita, pe care o vei regasi in gama cu haine noi 🙂
Laptele demachiant curăţă delicat pielea de impurităţi, lăsând-o fină şi pregătită pentru următorii paşi din ritualul de îngrijire.
Loţiunea tonică vine în completare cu rolul de a îndepărta orice reziduu de pe ten, în timp ce revitalizează, închide porii şi îi redă pielii prospeţimea.
Pentru o curăţare în profunzime a tenului, alege Gel de curăţare Bioten cu miere şi cimbrişor, pentru ten normal şi mixt, 150 ml, 10.25 lei. Dar si Cremă exfoliantă pentru ten normal şi mixt, 75 ml, 11.25 lei.


Draga mea, ce imi mai ramane sa iti urez altceva decat… sa ai un ten frumos si stralucind de sanatate! Zi de zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *