Gallery

Nu iti trebuie o zi specială ca să faci declaraţii în simboluri, cu talismanele Pandora

Cum putem să ne arătăm preţuirea către o persoană specială? Dăruindu-i un zâmbet, un cuvânt bun, un gând bun, o floare, un sărut, un gest special. Ori de câte ori avem ocazia – căci, nu-i aşa, nu ne trebuie o ocazie specială ca să ne arătăm mulţumirea sau respectul ori simpatia ori iubirea.

Aşa că de ce să nu sărbătorim pur şi simplu orice zi obişnuită de iarnă, transformându-o într-o declaraţie şi oferind un dar?!
Iar dacă darul este un talisman care spune poveşti şi transmite mesaje, atunci “declaraţia” ta de simpatie, preţuire sau dragoste va fi cu atât mai profund simbolica!

CÂTEVA MESAJE CU GREUTATE
Există cuvinte cu greutate şi declaraţii pe care ne este foarte greu să le facem în cuvinte. La asta mă gândesc de fiecare dată când intru într-un magazin Pandora şi admir o nouă colecţie.
Orice brăţară sau lanţ PANDORA, împodobit cu talismanele potrivite, îi vor transmite într-un mod profund, inedit, mesajul şi valorile pe care vrei să i le transmiţi.

Iarna aceasta, de exemplu, noua colecţie PANDORA ESSENCE COLLECTION celebrează cel mai important şi mai spectaculos dar pe care ni-l putem oferi reciproc: DRAGOSTEA.
Dragoste declarată în cuvinte, fără cuvinte, sau care te lasă fără cuvinte.

Noua brăţară a dragostei de la PANDORA conţine o colecţie uimitoare de talismane care transmit puterea iubirii.
Poţi spune, deci, „Te iubesc” cu talismanele care cuceresc şi atrag privirile:
Unul este din aur de 14k acoperit cu zirconiu cubic roz. Un talisman romantic cu piatra lunii trandafirie.

Talismanul DEMNITATE îmbină totul într-o perlă de cultură, albă, luminoasă – simbol perfect al afecţiunii şi devotamentului tău.

Iar cel mai recent talisman al colecţiei, IUBIRE, are delicate rânduri de inimi înlănţuite, fin lucrate, simbolizând strânsa legătura pe care o declară…

Simbolurile fac întotdeauna mai mult decât cuvintele şi oferă clipe de neuitat şi amintiri de durată ale dragostei. Iarna asta, scrie-ţi declaraţia de dragoste altfel, într-un mod inedit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *