Nothing compares to Havana!

O prietena a venit de curand cu propunerea sa petrecem de Revelion in… Havana. Printre atatea alte destinatii nebune, nebune, asta chiar suna wow! O tentatie careia cu greu ii poti rezista!

Ca toti din generatia mea, indragostiti in adolescenta de “Dirty Dancing”, am ramas cu nostalgia Havanei dupa ce am vazut “Dirty Dancing 2. Havana Nights”. E adevarat, un film nu la fel de emblematic ca primul, dar la fel de incendiar!

Cum mi-am insusit eu pe atunci conceptul “Havana”?
Drept culoare si exuberanta.


Dansurile pline de ritm, viata si pasiune, improvizate ad-hoc pe strada, chiar in fata mea.

Sau petrecerile incendiare izbucnite in nopti fierbinti. Salsa caliente, caliente, caliente.

Istorie. Plaje.

Muzica in strada

si havane (celebrele tigari din foi), fumate la colt de strada.

Rom si Cuba Libre.


Andy Garcia. Che Guevara. Masini din anii ’60. Revolutie. Decadenta.
Buena Vista Social Club.

Pe scurt, in Havana toata lumea rade, canta, danseaza si fumeaza, precum in clasicul film din 1934 cu (aproximativ) acelasi nume. Nimic nu se compara cu Havana!

Nostalgica in continuare, am vrut sa iau de pe net pulsul Havanei. Si, ce credeti? Chiar l-am gasit! Pe pagina de facebook www.facebook.com/HavanaClubRomania, creata de brandul de rom cubanez Havana Club.

Un rom cu misiunea de a raspandi pofta de viata si spontaneitatea cubaneze inclusiv pe Facebook. Suna de-a dreptul cubanez, nu? Si unde mai pui ca are si… gusturi cubaneze!

Propun urmatorul status: “Eu in Havana nu dorm. Nu am somn.” Vorba lui Connect.R. E luni dimineata. Ne vedem si maine, ceva ma devreme, la rasarit? Hasta Luego!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *