Quote

Noaptea albastră poartă semnătura Issey Miyake: Nuit Bleu Astral!

Cum de noaptea albastră poartă semnătura recognoscibilă a lui Issey Miyake? Simplu! Așa cum și pliurile, de exemplu, poartă semnătura lui prin simplu fapt că le-a reinventat și readus în domeniul fashion, prin parfumurile sale senzaționale Pleats Please și prin inegalabila geantă Pleats Please, cu design și material revoluționare.
Și iată că, vara aceasta, noapte albastră poartă aroma inconfundabilă a creatorului, înglobând în ea atractia magnetica a cosmosului, revelatia unei noi dimensiuni olfactive și o nebuloasa parfumata de note vibrante…
Pe scurt, cu noul parfum NUIT D’ISSEY Bleu Astral, Issey Miyake se inspira din puterea nopții și îi captează aromele unice într-o sticlă de-un albastru strălucitor. Un parfum pe care cu siguranță o să îl descoperi cu uimire și încântare în parfumerii, din iunie.

AVENTURA NUIT D’ISSEY
Vara este momentul din an în care noaptea este scurtă, din ce în ce mai scurtă și mai intensă, ca o clipire, ca un vis, ca un moment in care emotiile sunt amplificate și senzatiile intensificate.
Fiecare lumina devine o sursa de energie. Fiecare parfum – conectarea cu fortele esentiale ale Naturii. Fiecare pas, o calatorie initiatica.

Aventura NUIT D’ISEEY a pornit asa:
În 2014, parfumierii Dominique Ropion si Loc Dong au alaturat bergamota din lumina lunii cu fundalul nocturn de piele si lemn “negru” și au dat naștere lui NUIT D’ISSEY Eau de Toilette.

In a doua calatorie parfumata, varianta din 2015, regasim puternicul contrast din NUIT D’ISSEY Parfum: grapefruitul luminos isi revarsa stralucirea pe accordul catifelat de boabe tonka si vanilie.

Acum, în 2017, calatoria NUIT D’ISSEY își asumă veșmintele albastre ale nopții și ne duce de la luna la stele, pentru a cauta o noua zona in spectrul parfumat: un albastru infinit! NUIT BLEU ASTRAL.

STICLA ALBASTRĂ
Pentru a reflecta stralucirea misterioasa a unei nopti instelate, sticla noului parfum aluneca de-a lungul spectrului luminos. Evoluează de la negrul Nuit NUIT D’ISSEY spre albastru vibrant astral. NUIT D’ISSEY Bleu Astral – o sticlă transparentă, conceputa sa imbine umbra si lumina.
Dungile delicate cu care este încrustată evoca stelele și galaxiile.

NOTELE PLINE DE SENZUALITATE ALE NUIT D’ISSEY BLEU ASTRAL
Inspirat de magnetismul constastelor din Univers, de stralucirea incantatoare a stelelor versus strălucirea solară, NUIT D’ISSEY Bleu Astral mizeaza pe combinația misterioasă dintre senzual si exploziv.
Notele luminoase dinamice, de lămâie verde, spumoasa si everfescenta, alături de aromatul si crocantul coriandru Rusesc reflecta vartejul constelatiilor pe cerul impanzit de stele.
Inima parfumului este învăluită de arome profunde, de piele senzuala și gentiana, cu fatelele ei dulci-amarui.
Notele finale sunt magnetice: o supradoza vibranta de lemn ambrat si vetiver mineral si racoritor extind puterea de atractie a NUIT D’ISSEY Bleu Astral departe in noapte…

NUIT D’ISSEY BLEU ASTRAL: O NOUĂ DIMENSIUNE A LUMINII NOPȚII. Descoper-o și tu și las-o să te învăluie și să te cucerească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *