Quote

New yoga centre in town

Intr-o epoca in care armonia dintre viata profesionala si cea personala presupune o echilibristica destul de complicata si uneori chiar o stradanie soldata cu prea putine solutii reale, practica yoga devine utila pentru orice persoana dornica sa isi gaseasca linistea interioara si sa isi recapete energia si optimismul.

MAHA YOGA – www.mahayoga.ro, un centru de educatie unic in Romania, dedicat practicii yoga si spiritualitatii, ofera o experienta transformatoare prin intermediul claselor, al cursurilor si al workshop-urilor gazduite intr-un spatiu amenajat ca o oaza de pace si de seninatate, cu elemente menite sa faciliteze reconectarea cu Sinele: piloni din lemn si plante care imprima locului o energie aparte. Totul in centrul Bucurestiului, pe Blv. Lascar Catargiu nr.46, la etajul al doilea al unei superbe cladiri de patrimoniu.

Inca din copilarie, societatea te invata ca succesul necesita validare exterioara si ca nu exista reusita fara sacrificii.

Trebuie sa muncesti mai mult daca iti doresti sa atingi un nivel financiar superior, trebuie sa dai dovada de mai multa toleranta daca vrei sa te aprecieze un cerc mai larg de colaboratori sau amici, trebuie sa te dedici mai mult in orice aspect al vietii tale pentru a dovedi ca esti indeajuns de bun, ca meriti ce ti se intampla si ca ai valoare.

La MAHA YOGA iti propunem o abordare complet diferita, o transformare esentiala in gandire si mai mult decat atat, o indrumare de specialitate menita sa te pozitioneze exact acolo unde meriti: in varful propriei piramide, nu la baza acesteia.

Cu ajutorul instructurilor studioului nostru de yoga, formatori cu zeci de ani de experienta si acreditari la cel mai inalt nivel profesional, inveti sa te valorizezi in mod firesc, sa te pretuiesti, sa iti regasesti echilibrul interior si spiritual, sa iti dozezi cu atentie eforturile, sa iti conservi energia, nu sa o risipesti, sa cultivi moderatia, sa te repui pe primul loc si sa fii mai prezent in propria viata. Altfel spus, sa iti valorifici la maxim potentialul pe care deja il ai, deconectandu-te de la aspectele care te consuma in mod nejustificat, si reconectandu-te cu Sinele.

MAHA YOGA este diferit de alte studiouri de yoga prin faptul ca nu ofera doar spatiul ideal efectuarii exercitiilor de meditatie, ci te si asista si indruma la fiecare etapa, explicandu-ti pe larg principii pe care le poti integra treptat in cotidian si care contribuie in mod real la imbunatatirea calitatii vietii, de la modul in care te odihnesti, starea de spirit pe care o ai zilnic, performanta la locul de munca si pana la relatia cu tine si cu cei din jur.

“Prin MAHA Yoga Studio imi doresc sa inspir oamenii sa fie mai fericiti, mai sanatosi si mai prezenti in viata de zi cu zi, propunandu-le o abordare primitoare și accesibilă a practicii yoga. Eu insami sunt practicanta de yoga de mai bine de trei ani, perioada in care mi-am schimbat complet stilul de viata. La Maha Yoga Studio este vorba despre Yoga traditionala, o disciplina cu totul diferita de stretching sau pilates, precum si de exercitiile de fitness, de gimnastica sau de aerobic, chiar daca acestea se practica adesea ca substitut pentru Yoga.

Yoga nu este o religie si tocmai de aceea ea poate fi practicata in egala masura de oameni de pretutindeni, indiferent de confesiunea acestora. Ea este o stiinta a vietii, care aplicata corect conduce mereu la aceleasi rezultate benefice.” – Giulia Nahmany, fondatoare MAHA YOGA.

Clasele de Yoga te ajuta sa faci transformarile dorite cu pasi mici, mizand pe programe de practica foarte bine alcatuite, care au in vedere armonia si bunastarea fizica, vital-emotionala, psiho-mentala si spirituala. Exercitiile sunt simple, accesibile si eficiente, iar prin tehnicile de relaxare, de meditatie si de concentrare, obtii efecte extraordinare atat la capitolul stres, neurastenie si oboseala cronica, epuizare, cat si in plan afectiv-social (gestionarea eficienta a task-urilor si a solicitarilor zilnice).

Cursurile de yoga pentru incepatori, intermediari si avansati, au o durata cuprinsa intre 3 si 9 luni, si prezinta in mod gradat procedee si tehnici complexe, precum si elemente teoretice importante pentru intelegerea la nivel profund a practicii din cadrul claselor. Este vorba despre un sistem spiritual complex care te indruma pe calea descoperirii de sine si care te ajuta sa redobandesti si iti mentii starea de sanatate deplina.

Workshop-urile MAHA YOGA sunt axate pe cele mai des intalnite situatii generatoare de dezechilibre si pe metode care pot conduce la o solutionare progresiva a acestora, un fel de “work in progress” axat pe transformare launtrica, pe eliminarea unor tipare de gandire distructive, a unor atitudini si gesturi paguboase:

“Iertarea, ingredientul magic al fericirii” (14 martie), “Puterea nebanuita a momentului prezent” (21 martie), “Cauzele profunde ale bolilor” (28 martie), “Motivatiile spirituale ale unei alimentatii sanatoase” (4 aprilie), “Puterea creatoare a gandului benefic orientat” (11 aprilie), “Forte ale Universului” (18 aprilie), “Structura fiintei umane: centrii energetici” (25 aprilie).

Impreuna, toti cei trei piloni ai studioului MAHA YOGA – clase, cursuri si workshops, creeaza premisele unei experiente unice si cu adevarat transformatoare, pentru o viata care sa includa cat mai mult din ceea ce este bun, din ceea ce este frumos si din ceea ce conteaza cu adevarat: echilibru, implinire, sanatate, fericire si armonie.

MAHA YOGA este situat pe Blv. Lascar Catargiu, nr.46, et.2, programul claselor si al cursurilor putand fi consultat pe site-ul studioului – www.mahayoga.ro.

Evenimentul oficial de lansare care a avut loc pe 3 martie 2020, in prezenta a numerosi jurnalisti, bloggeri si persoane publice, s-a bucurat de o serie de parteneri a caror filosofie concorda cu cea a studioului: The Women’s Locker, Optimashop.ro, Biocart.eu, Loca Sweets – Keto&Low Carb si Iconic Health.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *