Quote

New Department Store in town, by Meli Melo

Cum ti-ai putea petrece o seara rece si ploiasa de noiembrie mai bine decat… iesind in intampinarea lui Mos Craciun, pregatind lista de cadouri si de deciratiuni pentru Sarbatorui?! Caci serile trecute, Meli Melo a sarbatorit deschiderea primului Department Store Meli Melo, ce vine in completarea lantului de magazine Meli Melo – Paris, ca o noua destinatie si experienta de shopping.

Cu mare incantare si cu o profunda stare de bine am descoperit noile colectii FW17 Meli Melo Paris si Meli Melo Deco, inclusiv o gama larga de decoratiuni de Craciun, plina de piese colorate si amuzante, care au fost atractia serii.

De la inceputul lunii noiembrie, pasionații de shopping și decorațiuni interioare au la dispoziție, în premieră, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall, primul magazin de tip department store Meli Melo, cu o suprafață generoasă de aproape 360 de metri pătrați.

La Meli Melo Department Store ne asteapta o gamă variată de accesorii – coliere, genți, cercei, caciuli și fulare -, haine, incaltamine, dar și cele mai interesante decorațiuni interioare, potrivite oricărei case și stil. Printre produsele disponibile se află accesorii de bucătărie și veselă, produse de aromaterapie și de baie, textile,covoare, tablouri, lămpi, diverse obiecte de decor, mic mobiler, ceramica si o colectie speciala de suveniruri traditionale românesti.

Aceasta noua deschidere se adauga la cele 6 magazine Meli Melo Deco si celor 42 de magazine Meli Melo Paris.

Cate dintre noi ne mai amintim (cu placere su nostalgie) de primul magazin Meli Melo – Paris deschis in 98 in Bucuresti?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *