Quote

Natur, fără cusur

#Chemarea naturii este irezistibilă.
Mai cu seamă dacă trăiești într-un oraș sufocat de betoane, în care nu numai asfaltul ci și aerul frige. Și oricât de tare ai iubi marea, parcă mai tentantă ar fi o evadare cu cortul, la munte, în preajma unei păduri sau aproape de o răcoroasă apă curgătoare. Departe de zgomotul și praful orașului. Dar, din păcate, departe și de magazinele la care te poți duce imediat atunci când constați că îți lipsește ceva din casă. Poate că, totuși, asta este o parte din farmecul unei vacanțe total diferită de cele de până acum, petrecute în hoteluri și pensiuni. Una în care trăiești efectiv după propriile reguli. În care îți socotești necesarul pentru zilele de escapadă și te gospodărești atât cât poți de bine.

După ce ai hotărât unde mergi și ai pregătit bagajele, îți faci lista de alimente de care ai nevoie pentru perioada în care vei sta la cort. O listă adaptată condițiilor în care vei sta, unde îți va lipsi cumva confortul de acasă. Da, vei găti și în mijlocul naturii, doar că va trebui să faci „artificii”, însă fără a face rabat de la gust. Așa că din bagaj să nu-ți lipsească acele mici secrete care mereu au dat savoare preparatelor tale: Vegeta Natur Legume, Vegeta Natur Gust de Găină sau, dacă vrei să faci economie de spațiu, Vegeta Natur Cub Legume, Vegeta Natur Cub Găină și Vegeta Natur Cub Vită. Și dacă știi exact ce tipuri de carne vei prepara, dotează-ți… „trusa” cu Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc, de miel, de pește, pentru carne la grătar, pui auriu sau Vegeta Natur Condimente pentru Cartofi dacă ai de gând să iei o pauză de la carne.

#Gama Vegeta Natur pentru preparate fără cusur!
Deși am vrea, nu te vom putea însoți în inedita escapadă, dar putem fi alături de tine atunci când vei prepara rețeta pe care ți-o oferim în dar. Una care este pe placul tuturor, pentru că noi încă n-am întâlnit pe nimeni care să refuze o bucată suculentă de ceafă de porc făcută pe grătar. Și pentru că vrem să te bucuri de gustul desăvârșit, am creat pentru tine combinația perfect echilibrată de condimente atent selecționate care va face friptura cu totul specială, demnă de amintit atunci când vei povesti despre inedita escapadă cu cortul.

Conținutul unei pungi de Vegeta Natur Condimente pentru ceafă de porc este suficient pentru 800 g de carne. Presară peste carne conținutul din pachet și, dacă dorești, adaugă și puțin ulei de măsline. Masează bine carnea așa încît condimentele să fie uniform distribuite pe toate bucățile de carne și pe toate părțile. Acoperă cu folie și lasă carnea să se odihnească cel puțin o jumătate de oră. Cu cât va sta mai mult, cu atât mai intens va fi gustul. Între timp încinge grătarul. Nu ai grătar? E la fel de bună și în tigaie sau „la disc”. Ce o face să fie atât de specială? Ei bine, combinația de usturoi, boia de ardei dulce și iute, ceapă și roșii deshidratate, usturoi, coriandru, piper negru, cuișoare, rozmarin, cimbru, scorțișoară, zahăr și sare de mare.

Poftă mare în… evadare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *