My First Instinct comes from Abercrombie & Fitch

Anul trecut, în vară, am descoperit First Instinct – parfumul masculin Abercrombie & Fitch chiar la lansarea sa oficială în România, în Douglas Băneasa. A fost dragoste la prima vedere și mărturisesc acum, public, că aș purta oricând acest parfum, atât de mult m-a atras și mi-a plăcut. Doar nu degeaba se numește First Instinct, nu?! Deși veștile nou-nouțe vin să mă liliștească: nu e cazul să apelez la parfumul lui căci acum avem și noi, fetele, parfumul nostru de la Abercrombie & Fitch – First Instinct for Women, ce a fost de curând creat in colaborare cu Inter Parfums.

ATRACȚIA INEFABILĂ
‘First Instinct’ for Women este inspirat de acel prim moment de atractie, cand universurile a doi oameni se ciocnesc si apare o scanteie. Este interpretarea aromata a dragostei la prima vedere si conexiunea primara, acel moment care nu poate fi exprimat in cuvinte si care nu poate fi anticipat.

ȘARM ȘI FEMINITATE
Femeia Abercrombie &Fitch este cu adevarat unica, deosebita, autentică,frumoasa in mod natural. Isi urmeaza instinctele cu stilul sau innascut, sarmsifeminitate.

First Instinct for Women este in acelasi timp jucaus, feminin si ademenitor; are o deschidere senzuala, o dezvoltare spumoasa si un traseu irezistibil, seducator, dar fara efort.

UN PARFUM FLORIENTAL PASIONAL
Parfumul te cucerește încă de la început cu notele sale sofisticate și jucăușe, de flori de Magnolie sarutate de soare, imperecheate cu Coaja de Grapefruit. Trezesc simturile, in timp ce Fructul Pasiunii aduce luminozitate.

Inima parfumului se deschide senzual și captivant cu Floarea de Portocal Salbatic, Orhideea Fluture, impletita cu exoticul Nufar.

Iar parfumul te cucerește definitiv până la notele finale: Ambra Calda inflacarata, în amestec cu Cremoasele Tonka si Moscul ademenitor.

It’s summer time. Just… follow your First Instinct!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *