Quote

Moș Crăciun vine (de) la Băneasa

UNDA VERDE LA MAGIE – IN BANEASA SHOPPING CITY
Tu ce îți dorești de Crăciun? Ce visezi? Sau ai prefera mai degrabă un cadou neasteptat? Ei bine, până pe 24 decembrie, Băneasa Shopping City chiar și-a propus să ne surprindă. Tot ce ai visat, plus ceva neașteptat! Așa se numește campania de Crăciun de anul acesta, prin care ne sunt pregătite o mulțime de suprize, pentru toți clienții, mici si mari.

Practic, toți cei care cumpărăm de minim 50 lei din Băneasa Shopping City cadouri pentru cei dragi până pe 19 decembrie, folosind cardul Mastercard Premium, suntem așteptați de spiriduși pentru împachetarea și livrarea cadourilor în mod gratuit, oriunde în România. Zona special special amenajată se află la parter, lângă magazinul Zara.
Mai mult, până pe 19 decembrie, Băneasa Shopping City îndeplinește dorințele de Crăciun clienților săi pe website-ul Baneasa.ro.
Altfel spus, suntem invitați să dezvăluim ce ne dorim, iar Băneasa Shopping City ne poate îndeplini dorințele. La finalul campaniei, vor fi extrași fericiții câștigători, iar pe lângă aceste premii, vor mai exista și premii surpriză, săptămânale.

CUM PARTICIPI LA PROMOTIE?
Pentru a participa, clienții trebuie să înscrie dorințele la standul special amenajat din Băneasa Shopping City, dar și online, pe baneasa.ro/dorinte, unde se poate inscrie orice bon de cumpărături eliberat până la data de 19 decembrie, de unul dintre magazinele aflate în centrul comercial.

“Magia sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă să visăm, să dăruim cu drag cadoul mult visat, dar și să îndrăznim, să credem. Astfel, în colaborare cu partenerii noștri, ne-am gândit să fim mai curajoși decât în alți ani și să îndeplinim cât mai multe dorințe celor aflați în căutarea unor cadouri deosebite care pot deveni chiar amintiri unice.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Băneasa Shopping City.

Și pentru că un cadou atrage atenția prima dată prin felul în care este dăruit și împachetat, clienții care cumpără cadouri din centrul comercial până la data de 24 decembrie sunt așteptați în zonele special amenajate (Feeria vis-à-vis de Carrefour și în mall în fața magazinului Zara), unde spiridușii lui Moș Crăciun le vor împacheta cu îndemânare, gratuit.

PROGRAMUL BANEASA DE SARBATORI
În perioada sărbătorilor de iarnă, Băneasa Shopping City va fi deschis până la ora 19.00 pe 24 decembrie (Grand Cinema până la ora 18.00), iar pe 25 decembrie va fi închis, exceptând Grand Cinema și Maxfun, care vor avea program scurt, de la 15.00 la 23.45.
Pe 31 decembrie, programul de funcționare va fi până la ora 18.00, iar în Grand Cinema până la ora 16.00. Pe 1 ianuarie 2019, doar Grand Cinema si Maxfun vor fi deschise, în intervalul 16.00 – 23.45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *