Quote

More fresh air, please!

Din păcate, Bucureștiul nostru drag, cu bunele și relele sale, este printre cele mai poluate orașe din Europa. De fapt, ca să fiu exactă și să expun abrupt cifrele îngrijorătoare, Bucureștiul are cel mai mare nivel de poluare a aerului dintre capitalele statelor Uniunii Europene – așa cum arată un studiu publicat recent de Eurostat,.
Inspirăm zilnic gaze emise de cele aproximativ de 1.5 milioane de automobile din oraș, 70 % din impuritățile din aer provin din traficul auto.

Și dacă, atunci când ajungi acasă, ai putea să respiri un aer curat?! Mult mai curat?
Redescoperă starea de bine cu purificatorul de aer de la Rowenta; cu ajutorul tehnologiei exclusive NanoCaptur, Intense Pure Air XL filtrează până la 99,95% din particulele poluante!
Redescoperă adierea aerului proaspăt de munte chiar în casa ta și menține-ți sănătatea (a ta și a întregii familii, cu mic, cu mare).

Aer curat și momente de liniște, oricând
Odată întors acasă, după o zi grea și obsitoare prin traficul infernal al orașului, poți respira sănătos în casa ta datorită purificatorului de aer performant de la Rowenta. Cu ajutorul tehnologiei exclusive NanoCaptur, Intense Pure Air XL de la Rowenta filtrează până la 99,95% din particulele poluante și distruge permanent formaldehida, cel mai dăunător poluant din locuință.

Intense Pure Air XL are la bază doi senzori ce detectează nivelul de poluare și gaz, ajustând automat viteza de filtrare a aerului. Dotat cu 4 nivele de filtrare ce blochează atât particulele de mari dimensiuni, cât şi particulele fine, compușii organici sau mirosurile neplăcute, aparatul devine un must have în tratarea aerului din încăperi, redându-ți energia și starea de bine.

Te întrebi cât de curat și sigur este mediul în care locuiești?

Urmărește indicatorul luminos și află ce culoare reflectă casa ta: albastru – pure air, violet – pollution, roșu – high pollution. În plus, Rowenta Intense Pure Air XL te anunță când filtrele HEPA şi Active Carbon trebuie schimbate, pentru ca tu să respiri aer curat în orice moment.

Unde îl poți amplasa?
Oriunde! Îndeosebi în dormitor, pentru că datorită funcției de noapte, aparatul este extrem de silențios, zgomotul pe care îl emite fiind cuprins între 28 și 52 decibeli, având totodată și posibilitatea de ajustare a orientării evacuării aerului.
Design-ul său futurist, cu linii drepte și display electronic se integrează perfect în orice cameră, devenind elementul de echilibru al sănătății tale!

Să respirăm ușurați, în fiecare zi – o binecuvântare posibilă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *