Quote

Mici plăceri nevinovate

Nu-i așa că si ție melancolia de toamnă și vremea mohorâtă îți fac poftă de un ceai fierbinte cu lămâie, de vin fiert cu scorțișoară, de atat in casă, cu o gustare delicioasă în mână. Însă, lipsa sportuluiși micile plăceri culinare pot afecta atât sănătatea, cât și silueta. De aceea, este important săfacem alegeri cât mai corecte când vine vorba de alimentele consumate.
Life Care®a pregătit pentru tine o listă cu alternativele sănătoase la gustările dulcide zi cu zi.

1.Înlocuiește cafeaua cu băutură pe bază de cicoarePentru cei mai mulţi dintre noi, cafeaua reprezintă elixirul care ne ţine în mişcare în zilele lungişi aglomerate. Însă, pe lângă binecunoscutele beneficii, cafeaua are și câteva efecte adverse,printre care: creşterea tensiunii arteriale și creşterea frecvenţei respiraţiei. De asemenea, caurmare a creşterii ritmului cardiac şi al celui respirator, creierul este privat de oxigenul necesarpentru gândirea calmă şi raţională. Astfel, pentrua reduce și chiar elimina cafeina dinalimentația noastră, o putem înlocui cu o băutură pe bază de cicoare. Datorită proprietățilorsale, cicoarea este considerată un excelent remediu natural.
Poate fi consumată atât înaintede masă și astfel, previne indigestia și balonarea, cât și pe tot parcursul zilei înviorând minteași psihicul.
Băutura ECO instant din cereale cu cicoare Meal Balance®este ideală pentru aceledimineți răcoroase în care îți dorești o băutără cu preparare rapidă.

2.Înlocuiește zahărul cu EritritolulConsumul de zahăr este asociat cu nenumărate efecte negative asupra organismului. De la îmbătrânirea prematură a pielii, favorizareastresului și creșterea în greutate, zahărulreprezintă o bombă cu ceas pentru sănătatea noastră. Astfel, ar trebui să-l evităm pe cât demult posibil.
Cu toate acestea, îl putem înlocui cu o variantă mult mai sănătoasă: Eritritolul – un îndulcitor natural, are gust și aspect asemănător cu zahărul, dar fără efectesecundare.

Pentru că este vegan și nu conține calorii, lactoză și gluten poate fi consumat fărăprobleme de către persoanele diabetice, de cele ce țin dietă și cel mai important nudeterminăapariția cariilor.Life Care®îți recomandă Îndulcitorul ecologic pe bază de eritritol MealBalance® ce poate fi folosit ca zahărul clasic la prepararea produselor de patiserie, la gătit,pentru îndulcirea băuturilor sau pentru conservarea alimentelor.

PachetulHealthy BreakMeal Balance®de laLife Care®conține atât băutura pe bază de cicoare, cât și îndulcitorul.3.Înlocuiește gustările bogate în calorii cu batoane veganeDacă ești în căutarea unei gustări sănătoase care să înlocuiească ciocolata sau covrigii șitotodată să fie practică, poți apela la batoane proteice vegane.

Batonul Vegan Proteic cuCappucino Meal Balance®șicel cu boabe de cacaoreprezintă o gustaresănătoasă în oricemoment al zilei datorită conținutului de ingrediente: L-carnitina–ajută la transformareagrăsimii în energie (arde grăsimea din organism și accelerează arderea grăsimilor ingerate dinalimente). Conținutul ridicat de proteine, fibre șivitamine este ajutorul perfect în recuperareapost-antrenament. Și mai mult decât atât, reducc oboseala, senzația de foame și asigură un plus de energie pe întreaga zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *