Quote

Meșteșugarii de Gusturi sunt în Piața Dorobanți

Mestesugari de Gusturi - un nou magazin, în Piața DOrobanți

Mestesugari de Gusturi – un nou magazin, în Piața DOrobanți

Pentru toți iubitorii de gusturi românești bune și autentice, ca și pentru orice gourmet care vrea să mănânce produse bune și sănătoase din carne, „Meșteșugari de Gusturi” au inaugurat zilele trecute un nou magazin, de data aceasta în Piața Dorobanți.
Cristina și Ioan Smadu au ajuns cu produsele lor mai aproape de clienții fideli și își îndreaptă atenția spre o nouă categorie de consumatori.
Deja cunoscutul brand de mezeluri tradiționale românești “Meșteșugari de Gusturi” este o afacere de familie a soților Cristina și Ioan Smadu, care s-a născut în 2015, din dorința de a produce mezeluri de calitate, bune ca acasă, la Sâmbăta, localitatea unde s-a născut Ioan.

La pregătirea bunătăților ce au devenit deja preferatele vedetelor se folosesc materii prime și condimente naturale și se respectă rețete tradiționale din zona Făgărașului. Sunt mezeluri și preparate din carne exact așa cum trebuie să fie! Despre bunul renume al produselor directorul general Cristina Smadu, explică: “Sunt cunoscute mai ales datorită vedetelor, pentru că părerea lor ajunge mai repede la public, dar dorința de a mânca sănătos este împărtășită de toți cei care ne-au devenit clienți”

Printre numeroasele vedete prezente la evenimentul de deschidere, Maria Cârneci, o obișnuită a primului magazin, a descris, cu haz, mezelurile: “sunt bune, sunt mai bune decât cele pe care le făceam noi, în bucătăria noastră de acasă. Îmi veți da dreptate după ce le veți degusta!”

“Succesul magazinului din Prelungirea Ghencea ne-a dat încredere să deschidem un nou magazin în Piața Dorobanți, mergând spre o clientelă și mai exigentă. Și am păstrat aceleași prețuri, astfel încât nu există diferențe între cele două magazine” a subliniat directorul de producție Ioan Smadu, cel căruia i se datorează gustul apreciat al produselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *