Quote

Mentă + Lavandă = Green Love?

?Mentă energizantă + Lavandă relaxantă = Green Love 4 Botanical Waters

?Cu siguranță aceasta este ecuația perfectă cu care să îți începi o dimineață de primăvară, într-o zi de luni care aparent nu promite nimic în afară de… un spectacol de zile mari: copaci înfloriți, magnolii debordând de petale uriașe, grădini în floare, oriunde te uiți în jur.

?Pe scurt, un oraș inundat de arome și de beatitudine. Minuni ale prospețimii naturale. Și, pentru ca totul să fie într-o notă superlativă, tot în această dimineață de primăvară am aflat că toate aceste minuni olfactive au fost surprinse printr-o chintesență: în… ape botanice aromate!

?Despre ce este vorba, mai exact?
Despre ape botanice – Botanicals Waters from SABON – nediluate, fără alcool și fără parfumuri adăugate. Noi ape botanice vegane, ce oferă pielii un plus de hidratare și toate beneficiile autentice ale naturii.

?Cum se obțin apele botanice?
Această apă naturală pură se obține prin distilarea tradițională cu abur, pentru a păstra calitățile esențiale ale plantelor, astfel încât fiecare apă botanică SABON conține 99% ingrediente de origine naturală.

☘Apa botanică energizantă cu mentă include, prin urmare, nu doar aroma naturală însuflețitoare a mentei, ci și proprietățile sale de revigorare a stării de spirit și a pielii, cu încântător efect energizant și hidratant.

?Și este nevoie de mai mult de un kilogram de flori de lavandă proaspete pentru a obține un singur litru de apă botanică relaxantă ce încapsulează parfumul dulce, clasic, al florilor, precum și efectul lor liniștitor.

?Ritualurile tale de frumusețe

?Noile ape botanice de la SABON completează perfect orice rutină de înfrumusețare, adaptându-se nevoilor tenului pe tot parcursul anului. Folosește-le zi de zi pentru a-ți împrospăta pielea, pentru a-i oferi un plus de hidratare esențială sau pentru fixarea machiajului.

?Pur și simplu pulverizează pe piele sau aplică produsul pe fața curată, folosind o dischetă de bumbac – nu este necesară clătirea sau ștergerea.

?Pentru rutina ta de dimineață, folosește apa botanică energizantă cu mentă după tratamentul cu exfoliantul 2 în 1 pentru față, pentru a-ți începe ziua stimulându-ți mintea și corpul, în timp ce SABON are grijă completă de pielea ta.

☘Apoi, seara, bucură-te de o rutină liniştitoare de sfârșit de zi aplicând apă botanică relaxantă cu lavandă după exfolierea tenului cu scrubul 2 în 1 cu aceeași aromă, pentru un efect impecabil de curățare, netezire și hidratare.

?Este ușor să-ți personalizezi efectul de revigorare: aplică 3-4 pufuri de apă botanică după aplicarea exfoliantului 2-în-1 sau unul, două pufuri direct peste machiaj, în timpul zilei.

☘Pentru un efect maxim de împrospătare a pielii, păstrează apele botanice la frigider și bucură-te de câte ori simți nevoia de o adiere răcororitoare ca briza mării, sau alungă cu ajutorul lor stresul și oboseala de după un antrenament sportiv. Pot fi aplicate atât pe față, cât și pe corp, cu aceleași rezultate uimitoare!

?Combinând plăcerea senzuală aromatică cu îngrijirea hidratantă pentru toate tipurile de piele, apele botanice sunt perfecte pentru a-ți schimba în bine starea de spirit în orice moment al zilei.

?Înainte de a-mi lua rămas bun astăzi, te las să meditezi asupra acestui concept al zilei: Invitația de a suspenda timpul și a ieși în afara lui îți este deschisă, clipă de clipă. Important este să dai urmare acestei invitații! O superbă urare transpusă vizual și transmisă de SABON:

?SABON
Căci, să nu uităm, SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

?Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

☘Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.
Povestea se scrie zi de zi, pe SABON.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *