Quote

May the X-Force be with U!

Vrei s─â tr─âie╚Öti X-perien╚Ťa cur─â╚Ťeniei la superlativ chiar la tine acas─â?
Este provocarea pe care Rowenta X-Force Flex tocmai o lanseaz─â tuturor celor care iubesc provoc─ârile eficiente ╚Öi constructive ╚Öi tehnologia de ultim─â or─â pus─â ├«n slujba confortului nostru. ce zici, participi la micul meu… test de ast─âzi?

Cine nu ├«╚Öi dore╚Öte un ajutor de n─âdejde ├«n cas─â c├ónd vine vorba de cur─â╚Ťenie?
Un aparat performant care s─â aspire ╚Öi s─â spele ├«n acela╚Öi timp, ce reduce la jum─âtate timpul pe care l-ai petrece cu un aspirator normal ╚Öi un mop. ├Ä╚Ťi prezent─âm noul aspirator vertical Rowenta X-Force Flex! Puterea de aspirare de p├ón─â la 130 Air Watts, autonomia de p├ón─â la 45 de minute ╚Öi mopul ├«ncorporat, cu siguran╚Ť─â reprezint─â un plus ce te va ajuta la cur─â╚Ťenie!

X-ploreaz─â noua tehnologie a aspiratorului X-Force Flex
Dorin╚Ťele tale ├«n materie de cur─â╚Ťenie impecabil─â vor fi ├«ndeplinite cu Rowenta X-Force Flex, aspiratorul vertical ce dispune de 3 trepte de putere: Eco, ce asigur─â performan╚Ť─â ╚Öi autonomie optimizat─â pentru utilizarea zilnic─â, Max, pentru o aspirare ├«n profunzime, ├«n special pe covoare ╚Öi mochete ╚Öi treapta Boost ce ofer─â acel plus de putere ├«n situa╚Ťii extreme. De asemenea, panoul de control ├«┼úi permite s─â optimizezi sesiunile de cur─â┼úenie prin monitorizarea ├«n timp real a autonomiei ╚Öi setarea puterii de aspirare ├«n func┼úie de nevoi.

Cu X-Force Flex cur─â╚Ťenia este o joac─â de copii!
Datorit─â tehnologiei inovatoare Flex, ai acces de p├ón─â la 4 ori mai mult sub piesele joase de mobilier, f─âr─â s─â fie nevoie s─â te apleci – aparatul se strecoar─â ╚Öi ├«n locurile ce par inaccesibile. ├Än plus, peria motorizat─â cu iluminare LED dezv─âluie particulele de praf de oriunde pentru a le aspira precis.
#Good to know: Folose╚Öte X-Force Flex pentru puterea sa de aspirare, dar ╚Öi pentru sistemul performant de filtrare ce capteaz─â ╚Öi re╚Ťine 99.9% din particulele de praf, fiind un aliat perfect pentru persoanele ce se confrunt─â cu alergia la praf.

Descoper─â pozi╚Ťia inovatoare Stop&Go
Pozi╚Ťia Stop&Go reprezint─â una dintre nout─â╚Ťile acestui dispozitiv inteligent, ce ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea de a te opri din aspirarea podelei, pentru a ├«ncepe cur─â╚Ťarea altor suprafe╚Ťe cu aspiratorul manual. Important este c─â at├ót peria, c├ót ╚Öi tubul, vor r─âm├óne ├«n pozi╚Ťie vertical─â.

4 accesorii pentru utiliz─âri multiple

Versatil, performant, puternic, ├«ntr-un cuv├ónt X-Force! Pentru o cur─â╚Ťenie riguroas─â, ai la dispozi╚Ťie 4 accesorii dedicate ├«n lupta ├«mpotriva particulelor de praf ╚Öi a murd─âriei. Capul de aspirare Aqua permite aspirarea ╚Öi sp─âlarea suprafe╚Ťelor ├«n acela╚Öi timp! Ba mai mult, datorit─â tehnologiei avansate cu 2 canale de aspirare, situate ├«n fa╚Ťa ╚Öi ├«n spatele mopului, acesta ├«ndep─ârteaz─â orice impuritate ├«nainte de a sp─âla, indiferent c─â mi╚Öcarea va fi ├«nainte sau ├«napoi!

Ai animale de companie?
De acum, p─ârul acestora va fi mult mai u╚Öor de ├«ndep─ârtat cu peria Mini Electro. ├Än plus, X-Force Flex vine ╚Öi cu un accesoriu special pentru spa╚Ťiile ├«nguste, ideal pentru zonele greu accesibile, dar ╚Öi autovehicule, precum ╚Öi o perie potrivit─â pentru tapiserie, canapele ╚Öi alte obiecte decorative.
Potrivit ├«n orice situa╚Ťie, Rowenta X-Force Flex este aliatul t─âu c├ónd vine vorba de o cur─â╚Ťenie perfect─â!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *