Quote

May Beauty News – partea I: Lipsticks

Ce noutăți mi-au mai invadat protfardul, luna aceasta? (am zis “invadat”, da, căci recunosc, sunt o beauty-victim, dependenta de noutățile cele mai cele și de produsele inovatoare si performante care apar, sezon de sezon. Pur și simplu nu pot să le rezist; nu pot rezista tentației produselor de make-up! Trebuie să le am pe toate. Trebuie să le testez, neapărat.)

#RUJ CU FINISH STRĂLUCITOR ȘI CARE REZISTĂ ÎNTREAGA ZI
Revlon ColorStay Overtime Lipcolor

Revlon, care este tot timpul preocupat sa ofere cele mai rapide, usoare si stralucitoare mijloace de a obtine un machiaj al buzelor de lunga durata, are marea placer de a va prezenta rujul Revlon ColorStay Overtime Lipcolor.

Revlon ColorStay Overtime Lipcolor este prezentat intr-un ambalaj cu doua capete – un capat contine o formula exclusiva pentru culoarea de baza ce permite pastrarea pigmentilor pe buze pana la 16 ore fara sa fie nevoie de retusari – nici macar dupa masa! Celalalt capat contine un topcoat ce promite 99% hidratare la care contribuie extractele de musetel si soia pentru a mentine buzele stralucitoare si o senzatie confortabila. Rezultatul este un machiaj al buzelor stralucitor ce dureaza toata ziua.

Beneficiile?
Un Ruj rezistent cu top coat, disponibil in acelasi ambalaj.Culoarea cremoasa aluneca usor pe buze si rezista intr-un mod confortabil pentru 16 ore.
Top Coat-ul promite 99% hidratare, cu musetel si extract de soia, astfel ca buzele tare se vor simti confortabil si vor fi lucioase
Culoarea nu se ia pe haine, pe pahar, nu intra in liniile fine de deasupra buzelor si nici nu usuca buzele

Tot ce trebuie să faci este să te poți decide la o singură nuanță dintre minunatele Colorstay Overtime Lipcolor Always Sienna, Infinite Raspberry, Everlasting Rum, Bare Maximum, Stay Currant, Ultimate Wine, Unlimited Mulberry, Forever Scarlet. Oricare variantă costă 47 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *