Quote

Matryoshka – new collection by Stella Adam

Pe Stella nu ai cum să nu o placi – o prezență tonică, plină de energie și de veselie, stylish și cochetă tot timpul. Nici nu mai țin minte câte de multe lucruri face și în cât de multe proiecte este implicată. Da, e greu să ții pasul cu ea, mai ales când o cunoști și o întâlnești în viața reală!
Prima ei limbă a fost rusa. A locuit în Sank Petersburg. A făcut medicina și a profesat ca medic prima dată în Tashkent, Uzbekistan. A venit în București, este medic stomatolog și a început, din pasiune pentru lucrurile frumoase, să scrie pe blogul ei, FashionDoctor.
Iar acum a început să vorbească fluent limba… fashion design-ului, odată cu lansarea, la D’Hairapy Beauty Bar din Vasile Conta 18, a colecției sale Matryoshka by Stella Adam.

O colecție diafană pe care a creat-o toamna aceasta, cu elemente inspirate de copilăria sa și de simbolica și simpatica păpușă rusească Matryoshka; o colecție care m-a încântat de la prima privire.

port o rochie Matryoshka by Stella Adam

port o rochie Matryoshka by Stella Adam


*credit foto: Ștefan Ovidiu

Preferatele mele?
Rochițele-bluză, negre sau gri, largi, cu colțuri asimetrice, cu imprimeuri inspirate de motivele tradiționale rusești.

Little black dress cu o tușă plină de culoare pe care i-o dă brâul brodat cu flori și reinterpretat ca tutu prin cele doua straturi jucăușe de tul. Este o rochie extrem de versatilă, pe care o poți purta, simplă, la orice petrecere elegantă, sau o poți reinventa cu acest brâu-tutu suprapus, ca ținută originală de zi sau la o recepție.

Mi-a mai plăcut foarte mult bluza-rochie în stil cazac, neagră, cu franjuri galbeni aplicați, care îi dau o nuanță jucăușă, precum a oricărei Păpuși Rusești autentice.
Ce îți mai trebuie pentru un outfit complet? Doar un zâmbet ca accesoriu, voie bună și atitudine demnă de o Matryoshka urbană, cool & chic!

Piesele vestimentare create cu suflet și talent de Stella vor putea fi în curând comandate de pe site FashionDoctorș până atunci le putem proba, admira și cumpăra direct din atelierul său.
Felicitări, draga mea Stella, pentru Matryoshka imaginată de tine – o colecție de care m-am îndrăgostit pe loc și pe care o descopăr și redescopăr mereu, asemenea păpușelelor rusești care întotdeauna mai ascund încă o păpușică, încă un mic element secret, încă un detaliu care le repune în valoare, dintr-o altă perspectivă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *