Gallery

MĂRUL – FRUCTUL DISCORDIEI SAU AL IUBIRII?

MĂRUL – FRUCTUL DISCORDIEI SAU AL IUBIRII?
Cu siguranţă mărul este mai mult decât un fruct plin de sucuri delicious aromate.
Este şi a fost, dintotdeauna, un simbol plin de semnificaţii, provenite din mituri şi legende. Un fruct-iconic al tentaţiei, al pasiunii interzise, al invidiei şi al dragostei.

Nu e, deci, de mirare că a stat la baza multor poveşti de-a lungul erelor şi că le-a fost multora sursa de inspiraţie.
Aşa cum mărul care i-a căzut în cap l-a inspirat pe Newton în lansarea Teoriei Gravitaţiei, probabil tot vreun măr legendar i-a lovit, olfactiv, şi pe parfumierii casei Ungaro pentru cea mai recentă creaţie a lor:
colecţia Ungaro Fruit d’Amour
O colecţie de 3 parfumuri (oricare variantă ETD de 50ml costând 188 lei). 3 mere magice, unul verde, unul roz şi unul auriu, pe care le-am descoperit zilele trecute pe un raft în Sephora şi de care m-am îndrăgostit iremediabil. Încă mai port în geantă testerele…

3 CULORI PENTRU 3 AROME
Noua Colecţie Ungaro, “Fructul Dragostei”, este un buchet gurmand cu 3 arome irezistibile, îmbinând perfect romantismul, ironia şi simbolistica profundă:

AROMA AURIE, CIPRAT ORIENTALĂ: Fruit d’Amour Gold. Un parfum ce combina prospețimea Bergamotelor cu notele îndrăznețe de Coacăze Negre şi de Floare de Portocal, Violetă sofisticată, Iris, vanilie şi Patchouli. Un parfum perfect pentru femeia elegantă și atrăgătoare, aflată în cautarea unui accesoriu prețios.

Urmează AROMA ROZ, FLORAL FRUCTATĂ a parfumului Fruit d’Amour Pink. Parfumul prințesei moderne: o romantică incurabilă, dar plină de personalitate, îndrăzneaţă şi pasională.
Un mix vesel de Yuzu, Mar şi Mure, continuate de o explozie romantică de petale de Trandafir și boboci de Bujor, Lemn de Santal și de Cedru şi Mosc.

Şi ultima, dar nu cea din urma: AROMA VERDE, FLORAL FRUCTATĂ, a Fruit d’Amour Green, special pentru femeia darnică, plină de viață, efervescentă, irezistibilă, cu spiritul mereu liber.
Un parfum cu note vesele de Portocala, Mandarina, Mar Verde, urmate de Iasomie, Piersica Albă şi un voal delicat și vaporos de Mosc Alb, ce completează parfumul.

1 MĂR, 3 STICLE, 3 INVITAŢII
Trei poveşti şi trei arome inspirate de un fruct-legendă nu se puteau întrupa decât… în fructul care le-a inspirat.
Mai exact, într-o superbă sticlă transparentă, pastelată, în formă de măr, cu capac auriu, extravagant.
O sticluţă care lansează simultan trei invitaţii:
Tentaţia.
Provocarea să o descoperi.
Farmecul de a te lăsa învăluită şi sedusă.

FRUIT D’AMOUR.
Un fruct al dragostei pline de creativitate, ce codifică ironia romantică, atmosfera de vis și spiritul vesel al colecției.
Dulceața sevelor delicioase ale merelor coapte, delicateţea prajiturilor Macaroon, stilul baroc al Palatului Versailles, extravaganța și vitalitatea Ungaro, romantismul scrisorilor caligrafiate de eternii îndrăgostiţi. O invitație sa te bucuri din plin de viață, de iubire, de pasiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *