Gallery

Maroc versus Mexic! Pe scurt, Moroccanoil

My Moroccanoil kit for Mexic

My Moroccanoil kit for Mexic

Am început deja numărătoarea inversă. Nu, nu pentru Maroc, cum ai crede, începând să citești articolul de față, ci… pentru Mexic. În sfârșit s-au aliniat astrele mayashe și zeii azteci mi-au dat binecuvântarea și viza de trecere pe tărâmurile lor, astfel încât să plec în destinația mult dorită. După lungi 8 ani de planuri peste planuri și programări și cercetări și rezervări…
Mexico, aaaaaariiibaaa!
Mexic, ferea că vin!

Am mari emoții, recunosc; și e normal să am, că doar urmează să îmi văd un vis cu ochii.
Deja împachetez și despachetez în minte bagajul. În weekend urmează să decid cu care dintre valizele mare sau foarte mare voi pleca. Și, evident, să îmi pregătesc minuțios beauty-case-ul, fără de care aș fi moartă în vacanțele mele.
Ce creme potrivite să îmi iau? Atenție, va fi căldură maximă și soare cât cuprinde! Ce produse pentru ca părul să nu îmi stea ca o mătură bătută de vânturile Caraibelor?! Ce pantofi? Comozi, dar totuși trendy & cool!
Ce bluze? Noul costum de baie de la SevenSins! Dar ce rochița de plajă (în cazul meu cât mai lungă și mai îmbrobodită, cu efect antisoare).
Ay, mios dios! E muy dificil!!!

Ieri am fost să mă vopsesc, ca de obicei, de un an și ceva, la hair-stylist-ul meu, Florenta Geana (a.k.a. Flori) de la Evidence Beauty Salon din Unirii.
Și, în timp ce îmi pregătea o nuanță nouă de roșu (de data aceasta mi-a pregătit o nuanță ceva mai închisă, de toamnă), am început să povestim despre… beauty-kitul salvator pentru Mexic.
Și ce produse de hair-care îmi vor trebui neapărat acolo, în continua mea încercare să nu îmi stea părul zburlit, el fiind oricum, prin definiția de păr creț, extrem de uscat și neascultător.
Sfatul și soluția simplă pe care mi le-a dat Flori?
Moroccanoil, evident! Și o linie reîmprospătată a tunsorii, chiar înainte să plec.


ȘAMPONUL USCAT MOROCCANOIL DRY SHAMPOO:

Este cel mai comod de luat după mine în valiză şi de folosit în vacanţă. Un șampon-spray salvator pentru vacanțele mele prin coclauri, atunci când ştiu când plec, dar nu pot spune când mă voi aduna de printre piramide, tururile de situri arheologice, jungle, oraşe și cenote.
Moroccanoil Dry Shampoo este un spray magic. Ei, nu e magic așa, în sine, în stilul baghetelor fermecate. Însă rezultatele sale imediate sunt magice: particulele sale de extract de orez, ultra-fine, absorb pe loc sebumul, resturile de produse de styling şi mirosul neplăcut, lăsând părul curat şi împrospătat, cât ai zice “Great Hair”.

TRATAMENTE MOROCCANOIL
Tot o formulă câştigătoare, pe bază de argan hrănitor și extract de semințe de in, are, de altfel, şi Uleiul Tratament, atât în varianta pentru toate tipurile de păr, cât și în formula specială pentru păr subțire.
Este un ulei senzațional, care, pe lângă beneficiile sale de tratare în profunzime a firelor de păr, îmi stăvilește claia de păr și face ca buclele să pară… chiar normale și cuminți.

HAIR STYLING FROM MOROCCANOIL
Ce mai pun în beauty-case?
Evident, nelipsita cremă pentru față și cea de corp – ambele cu factor de protecție solară maxim, 50+.
Și unul sau două produse absolult necesare coafării după ce voi ieși din valurile oceanului sau din apele turcoaz ale cenotelor.
Crema Hidratantă pentru Coafat, care hidratează în timp ce defineşte excelent buclele.
Ca și fixativul Luminous Hairspray Strong, ambele de la Moroccanoil, pentru un look natural, lejer, deloc încărcat, perfect pentru plajele din Cancun și Tulum, dar și pentru meterezele piramidelor antice…

În plus, de la TopLine – importatorul exclusiv in România a produselor Moroccanoil – tocmai ce am aflat în seara asta vești buuuune bune, demne de o vacanță de decembrie: există kituri Moroccanoil la prețuri speciale, pentru Sărbători!

KIT CHRISTMAS 2016 REPARATOR – HIDRATANT
Setul cuprinde Șampon Reparator Hidratant 250 ml, Conditioner Reparator Hidratant 250 ml, Mască Reparatoare 75 ml
și Tratamentul Moroccanoil 25 ml – totul la 259 lei

KIT CHRISTMAS 2016 PENTRU VOLUM
Şampon Pentru Volum 250 ml, Conditioner Pentru Volum 250 ml, Mască Hidratantă Light 75 ml, Tratamentul Moroccanoil Light 25 ml – la 259 lei

KIT CHRISTMAS 2016 HIDRATANT
Un kit cu Şampon de Hidratare 250 ml, Conditioner de Hidratare 250 ml, Mască Intens Hidratantă 75 ml, Tratamentul Moroccanoil 25 ml – 259 lei totul.

KIT CHRISTMAS 2016 CLEANSE & GO
Tratamentul Moroccanoil 100 ml, Şampon Uscat (Light/Dark) 205 ml, Spray de Păr Strălucitor Strong 75 ml – cu doar 277 lei.

Hasta la vista, Baby! Hasta luego!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *