Quote

Manichiura în nuanțe pastel, de la CND

Top Line a lansat pentru aceasta primavara, noua colectie Chic Shock by CND cu 4 nuanțe pastelate care mie mi-au inspirat din start niște bomboane fondante sau macarons delicioase: Candied (roz pal), Taffy (bleu deschis), Jellied (galben pai) si Gummi (un mov lila).
Colecția, absolut superbă, este inspirată, însă, nu de arta cofetăriei și a bombonelelor, ci, în primul și-n primul rând, de cultura sud coreana K-Pop, “Valul Corean” (Korean Wave) de dezvoltare extraordinară a economiei și culturii pop.


Absolut geniale, nu-i așa?

Diana Baicu, director general Top Line si invitata speciala a evenimentului, Svetlana Korobeynikova, CND International Sales Manager, ne-au dezvăluit și ne-au dat mai multe informații interesante despre noul trend in materie de manichiura, inspirat de cultura K-Pop. Sezonul acesta en vogue sunt lacurile de unghii pastate, în nuanțe dulci, imbinand culori edge, dar in acelasi timp foarte feminine. Iar, ca formă, au reintrat în trenduri unghiile ovale sau migdală.

Este momentul să mărturisesc! Invitată să le testez, printr-o mini manichiură personalizată, chiar la fața locului, la evenimentul de lansare din Top Line showroom, am fost incapabilă să aleg. O singură nuanță? Imposibil de ales! Așa că le-am ales pe toate, câte o culoare pentru fiecare unghie: roz pastel (Candied), baby blue (Taffy), galben delicat (Jellied) și purple (Gummi)
Patru nuanțe delicioase pregătite de CND pentru aceasta primăvară și care au fost purtate de modele pe catwalk pentru brandul Ryan LO SS18 la London Fashion Week.

“Acesta este cel mai tentant pas de auto-exprimare. Indiferent dacă va place sau nu dulcele, sau daca exista in voi ritm de hip hop, trebuie sa abordati aceste nunate in creatii complexe, pentru ca în acest sezon, aveți permisiunea deplină de a vă răsfăța cu colecția Chic Shock”, spune Jan Arnold, Co-fondator si Art Director CND

Noua colecție CND ne permite să combinam după bunul plac și propria imaginație aceste nuanțe de lungă durată care se reflectă perfect în stilurile vibrante ale primăverii.
Un look îndrăzneț și unic, cu care vei ieși cu sigurnață în evidență!

Colecția este disponibilă atât în varianta Shellac TM – de durează pe unghii pentru mai mult de 14 zile -, cât și în nouă formulă Vinylux, cu o durată mai mare de 7 zile și un complex de îngrijire pentru protejarea unghiilor. Iar noile nuanțe Chic Shock pot fi deja cumpărate din magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14) sau online, de pe topline.ro.

Care este preferata ta din noua colecție Chic Shock by CND? Eu am mărturisit deja că îmi plac TOATE, absolut toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *