Quote

Manichiură cu… pudră!

PUDRĂ DE STELE PE UNGHII
Mă bucur că am avut ocazia să testez la târgul de frumusețe Cosmobeauty niște produse wow chiar la lansarea lor în România. Despre ce este vorba? Despre o gamă de produse de manichiură sub formă de… pudră! care se aplică simplu și rapid cât ai zice “pudră” și care îmi arată spectaculos pe unghii chiar și după 12 zile!

Sub deviza și urmând conceptul “Nicio femeie nu ar trebui sa aleaga intre frumusetea si sanatatea unghiilor! Frumusetea este in primul rand sanatate!”, Luxcare Limited lanseaza in Romania produsele de manichiura SNS Dipping Powder.

ISTORIA
În 1990 SNS a inventat conceptul revoluționar de Dipping Powder, devenind astfel prima companie din industrie care a reușit să ofere o soluție pentru ceea ce părea o contradicție în termeni: sanatate si frumusete fara compromisuri.

Secretul SNS Dipping Powder este un sistem complex de cinci vitamine si calciu care hranesc si intretin activ patul unghial.Cu fiecare aplicare unghia devine mai puternica si mai sanatoasa.
Cercetarile au relevat probabilitatea riscului crescut de cancer de piele non-melanom la nivelul dorsului mâinilor expuse la lumină ultravioletă.

CUM SE APLICĂ
Aplicarea pe unghie a SNS Gelous Dipping Powders presupune o uscare instantanee, iar acest lucru se realizeaza fara lampa UV!

Se obtine un efect de oglindă cu un finisaj fin, fără lampă UV, primer sau alte lichide, fără formaldehide, toluen sau DBP. Rezultatul va fi o unghie sanatoasa care se simte ușoară și naturală.

Aplicarea SNS este simpla si presupune un sistem format din 3 pasi:
aplicarea pe unghie a unei pudre de baza fixata cu un lac imbogatit cu
vitamine si calciu, scufundarea unghiei in pudra colorata, urmata de
aplicarea unui gel top menit sa asigure un finisaj de durata.

Manichiura SNS isi va pastra luciul si integritatea timp de trei saptamani. Timpul de implementare a unei manichiuri SNS este de 45 de minute.

SNS oferă peste 400 de nuanțe, având cea mai largă gama de culori Dipping Powder, avantaj neegalat de nici un alt competitor.

Luxcare Limited este importator si distribuitor exclusiv SNS Dipping Powder in Romania.
Clientele se pot bucura de o manichiura SNS in reteaua de saloane Getts si in salonul Geta Voinea din AFI Cotroceni.

In viitorul foarte apropiat, Luxcare va lansa in Romania Academia SNS, un centru menit sa instruiasca tehnicienele in aplicarea corecta a produselor SNS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *