Quote

Make love, not walls!

Make Love, not Walls! Faceți dragoste, nu ziduri, nici războaie.
Cel mai clar, decent, complex și din inimă mesaj de Valetine’s Day pe care l-am auzit, în ultima vreme, a venit pe neașteptate de la… Diesel. Astăzi, la lansarea noii sale campanii de primăvară 2017.
E un mesaj cu conotații vechi, de pe vremea hippie, însă mereu actual și reinterpretabil, reluat și readus, iată, după 40 si ceva de ani, în registru modern. Un mesaj profund, pe care să ni-l spunem nouă și să îl transmitem celorlați nu numai de ziua îngrăgostiților, ci zi de zi.
Cât despre imaginile, mișcările și culorile în care Diesel (re)transmite mesajul – te las pe tine să constați și să te încânți. Tot ce îți spun este: WOW! Mie mi-a plăcut atât de mult clipul, încât l-am revăzut deja de câteva ori:


FLOWER POWER? NU, “STAR POWER”! ESTE NUMELE SUB CARE DESCOPERIM COLECTIA DIESEL DENIM PREVIEW SPRING/SUMMER 17!
Căci, pentru sezonul cald, Diesel priveşte spre cultura latină, sinonimă cu pasiunea, energia și dragostea de viață.
E scris în stele să fii un star?
“Am fost inspiraţi de îmbrăcăminte, dans și de felul în care îşi dau frâu liber emoţiilor; de soarele ce decolorează culorile arhitecturii istorice și în special de simbolul iconic al stelei. Suntem curioși și stimulaţi de diferite culturi din întreaga lume. Spiritul universal a fost parte a ADN-ului Diesel, încă de la început.” explică directorul artistic Nicola Formichetti.


DIESEL DENIM – SOMETHING OLD, SOMETHING NEW, SOMETHING INDIGO-BLUE…

Perspectivele Diesel asupra denimului vedetă sunt variate în acest sezon, variind în noua colecție, de primăvară-vară 2017, de la abordarea ultra-modernă, la cea contemporană și la cea tradiţională.

MODERN:
imprimeuri grafice esenţiale, sezoniere şi de avangardă, în nuanțe de indigo intens, tratamentele uşor decolorate şi potrivirea flatantă a jeanşilor girlfriend cu manşeta cu volane şi forma conică. Designul pantalonilor pentru bărbați și femei estompează limitele de zi și noapte atât în croiala clasică, cât şi în cea ruptă şi cu tratamente intense, potrivite pentru muncă sau petrecere şicombinate cu albastrul elegant de pe puloverele cu motivul stelei, pentru un efect cool de “ascuns la vedere”.
Se pune accent pe jeanşii până la gleznă, iar o selecţie de jeans vintage trecuţi prin tratamente profunde completează colecţia.

NOU:
Pentru femei, de la stilul flatant boyfriend jeansFayza Evo, la Skinzee-Corset, care aduce ȋn prim-plan talia exagerat de înaltă şi forma skinny. Ary, alternativa la skinny, propune o reinterpretare fashioncu o croială şi mai largă a pantalonilor culotte. Modelul regular slim fitThommerpentru bărbaţi afişează o croială zveltă,skinnype tot piciorul, denimul beneficiind de multiple tratamente.

TRADIȚIONAL:
În noua colecție se creează o conexiune cu ADN-ul Diesel, de la tratamentele inovatoare, la tăieturi rebele, cu detalii rupte şi rearanjate alăturate jachetelor bikerdin piele. Cele mai la modă rămân… croieli clasice, pentru acel hell-raiser căruia îi place să arate bine.
Nu în ultimul rând, colecţia inovatoare Jogg Jeans îmbină ţinutele denim în nenumărate tratamente şi croieli, de la skinny la straight, reflectând elementele grafice ale denimului 5 Pocket şi oferind o flexibilitate incredibilă.

Let’s break the walls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *