Quote

Mai practic pentru… bucătărit

Ce e bun ne dorim să fie și mult.
Ce e bun vrem să rămână bun. Până la ultima picătură, până la ultima firimitură, până la ultima granulă. Să ne putem bucura cât mai mult timp de ceea ce ne place fără să pierdem nimic din prospețime și savoare. Exact aceste lucruri ni le dorim și de la Vegeta, binecunoscuta bază pentru mâncăruri care îmbogățește gustul și face din orice preparat un festival al aromelor.

Priceperea celui care gătește, chiar dacă este desăvârșită, nu va putea niciodată să facă preparatul să atingă excelența dacă ingredientele nu sunt de calitate. Cine ar putea aprecia o mâncare în care ceapa este putredă iar pătrunjelul veșted? Este doar un exemplu oarecare, luat la întâmplare.

Podravka știe bine aceste lucruri și ține la ele. Este motivul pentru care a pus calitatea înainte de orice altceva. Este motivul pentru care a pus tehnologia în slujba naturii, pentru a păstra nealterată acestă comoară.

A ales pentru Vegeta cele mai bune legume și condimente. Și nu s-a zgârcit nici la cantități, folosind atât cât a fost nevoie pentru a obține un produs bogat, care să dea preparatelor gustul fabulos pe care îl caută orice bucătar și orice gospodină.

Ce e bun ne dorim să fie și mult.

Pe acest principiu Vegeta este disponibilă în ambalaje de 250 de grame și de 500 de grame. Ca să poți pregăti fără grijă – pentru cei dragi ție care se așează în jurul mesei – toate bunătățile.
Ce e bun vrem să rămână bun. Până la ultima granulă. De aceea Vegeta, adaos universal pentru mâncăruri, atât la 250 cât și la 500 de grame este acum disponibilă într-un nou ambalaj, cu sistem deltapack cu zipp.

Asta înseamnă că din momentul în care deschizi celebra punga albastră de Vegeta – care poartă imaginea emblematicului bucatar – și până o vei fi terminat, conținutul va fi de fiecare dată la fel de proaspăt ca prima dată.

Deltapack

Folosind tehnologia deltapack cu zipp pentru noul ambalaj, brandul Vegeta este reîmprospătat și întinerit, oferind consumatorilor multiple avantaje. Pentru că Podravka s-a gândit cum să îți fie ție mai practic, mai economic și mai bine. Și pentru că obiectivul principal a fost dintotdeauna acela de a aduce în farfurii, spre încântarea consumatorilor, gustul adevărat al legumelor și condimentelor, păstrat intact în ambalaj până la ultima linguriță. Un gust și o calitate inconfundabile pe care, din 1959, de la lansarea Vegeta, nimeni nu a putut să le imite, deși mulți au încercat.

„Linguriță după linguriță” și „generație după generație”, Vegeta (adaosul universal pentru mâncăruri numărul 1 în Europa) oferă consumatorilor din mai mult de 40 de țări produse de cea mai bună calitate, nefăcând niciun compromis.
Când folosești la gătit Vegeta adaos universal pentru mâncăruri, nu pierzi niciodată nimic. Doar câștigi. Câștigi satisfacție personală și aprecieri din partea celor pentru care ai gătit, aducandu-le în farfurie arome și combinații de arome savuroase. E micul tău secret…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *