Quote

Magnolia, noua vedetă senzuală Bvlgari!

Când mă întreabă cineva care este floarea mea preferată, răspund, cât ai clipi și fără să ezit nicio clipă, Magnolia!
De ce? Pentru că magnolia este fascinație pură. Este mai mult decât o floare – este un spectacol în sine. O floare uriasă printr-o puzderie de alte flori uriașe, adunate de zâne în copacii înfloriți. Înflorind rapid, ca o mică explozie, în degradeuri aproape ireale, diafane, de la alb la roz delicat și la ciclamul cel mai intens. Cu o aromă memorabilă, inconfundabilă. O floare senzuală, obraznic de senzuală pe străzile și în grădinile primăverii, un preludiu al primăverii, un elixir al misterului feminin profund.
Îmi este deci clar ca lumina zilei și ca aroma primăverii de ce ea a devenit noua preferată a Casei Bvlgari și vedeta celui mai recent parfum din colecția magnifică SPLENDIDA.


CE NU ȘTIAI DESPRE FLOAREA ETERNĂ, MAGNOLIA

În toate culturile magnolia reprezintă frumusețea naturală, generoasă, elegantă, plină de senzualitate.
În Italia, fiecare grădină prestigioasă romană și fiecare parc nobil își avea magnoliile sale; de la Palazzo Borghese la Villa Farnese, magnolia cucerea, inevitabil, cu opulența sa seducătoare.

În China antică, floarea de magnolie era privită ca simbol al frumuseții și delicateții feminine și era folosită de Împărat pentru valoarea sa simbolică, drept cadou remarcabil pentru cei mai merituoși cetațeni.
Chiar și astăzi în China magnolia reprezintă puritatea ideală și noblețea. Budiștii plantează și ei magnolii în grădinile templelor, ca simbol al spritului nepătat.

Legenda spune că acela care se odihnește sau adoarme sub o magnolie înflorită va fi cuprins de aroma sa seducătoare și dus pe veci într-un stare de dulce amețeală și de reverie. Ea are puteri magice: te poate vindeca de nebunie, dar nu și de vraja parfumului său profund.
Un manual chinezesc de medicină de acum 1.000 de ani menționează eficiența magnoliei împotriva diverselor probleme, inclusiv împotriva… tristeții. O formă și o oramă care tind spre perfecțiune nu pot genera decât bucurie a spiritului!

Nobilă și strălucitoare dela prima privire, fascinantă și irezistibilă când își dezvăluie cele mai ascunse firide ale sufletului, și parfumul Magnolia Sensuel, asemenea florii care l-a născut, este o călătorie mitică spre misterul profund al naturii feminine, deopotrivă delicată și puternică.

Nu întâmplător îmi place atât de mult Bvlgari. Cu orice produs, cu orice lansare, cu orice nouă aromă, reușește să mă fascineze, să mă re-cucerească. Tocmai pentru că, precum într-un labirint de mituri, semnificații și simboluri, în fiecare noutate Bvlgari găsești presărate secrete profunde și mistere încripate. Și stă numai în puterea ta să le descifrezi și să te lași sedusă pentru totdeauna.


MAGNOLIA SENSUEL – UN NOU STAR BVLGARI ÎN COLECȚIA SPLENDIDA

După ce s-a lăsat, pe rând, sedus de irisul roz, trandafir și iasomie, Bvlgari își înnoiește colecția Splendida cu o nouă stea pe firmamentul florilor prețioase. Senzuala Magnolie!

Magnolia este o aromă izvorâtă din potirul uriaș al florii cu petale mari, ridicându-se îndrăznețe spre cer, în note care îți pătrund în minte, în suflet, pe vecie.
O notă pe care maestrul parfumier Jacques Cavallier a captat-o într-o aromă care persistă. O bijuterie olfactivă nouă, care reușește să imortalizeze, precum într-un paradox al aromelor, în același timp și clipa efemeră (floarea), și frumusețea eternă (parfumul său misterios, memorabil).
Precum o piatră prețioasă atent aleasă, magnolia a ajuns în diadema exclusivistă Splendida a Casei Bvlgari datorită bogăției sale de fațete, aromelor magnifice,simbolurilor profunde pe care le ascunde.

ESENȚA MAGNOLIEI ESTE SPLENDIDA
Un parfum sofisticat și elegant, pentru o femeie care iese întotdeauna în evidență prin atitudinea sa de divă.
Doar nu Bvlgari a avut ca imagine o serie de dive glam și de celebrități încă din dulcea epocă Dolce Vita a anilor 50, captându-le carisma, șarmul și strălucirea în creații opulente, uimitoare.
Iar parfumurile din colecția Splendida Bulgari, precum într-o colecție de pietre prețioase, sunt o grădină ideală și rafinată, unde cresc și înfloresc cele mai sofisticate și prețioase minuni ale naturii. Cu note luminoase și arome magice, care refac pașii și etapele seducției feminine.

În grădina Splendida, regina florilor și a femeilor este subtilă, puternică și dăinuie peste timp.
După ce te-a atras și te-a vrăjit, ca într-o incantație parfumată, magnolia își dezvăluie farmecul treptat, purtându-te în timp, în trecut, în viitor, în eternitate.


FRUMUSEȚE BOGATĂ ÎN SIMBOLURI ȘI ACORDURI SENZUALE

Notele sunt regale și nobile.
“Am împerecheat magnolia cu flori, fructe, lemn și condimente” – dezvăluie parfumierul Jacques Cavallier. Parfumul de deschide cu note zemoase de neroli și mandarină din Sicilia, o mandarină eternă, cu note complexe, fructate, fresh și florale.
Notele de vârf luminoase sunt puse în evidență de inima florală voluptoasă, de absolutul de floare de portocal, magnolia chinezească și acorduri catifelate de iasomie.
Pentru ca notele de bază să pună în valoare senzualitatea parfumului prin patchouli, atât de feminin și de puternic în același timp, mosc și vanilie din Tahiti. O combinație plină de emoții, de pasiune și de mister.

Ce spui? Accepți provocarea Bvlgari de a te lăsa sedusă de puterea eternă a Magnoliei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *