Quote

Machiajul metalic e IN!

METALLIC IS FANTASTIC
Am vrut să numesc articolul Metallica is IN again – dar evident că nu despre muzica ori formațiile de havy-metal o să vorbesc astăzi si nu e cazul să creez confuzii 🙂 Ce vreau eu să iau acum în discuție este un aspect extrem de cool pentru orice fashion & beauty addicts: faptul că texturile metalice sunt din nou IN! Au revenit sezonul acesta în forță pe podiumurile de modă, în prezentările internaționale de hair-styling, în tendințele de make-up, în întreaga industrie a accesoriilor. Metalic este deja un element fantastic și prezent peste tot în viața noastră!

Essence AwesoMetallics

Essence AwesoMetallics


Zilele trecute, la SkyBar Dorobanți, am descoperit cu o aviditate nedisimulată noua editie limitata de la essence “awesoMETALLICS”: lacuri de unghii cu efect stralucitor, ca de oglinda, accente holographice pentru un aspect deosebit si straturi metalice pe buze, pentru un look in pas cu ultimele tendinte in moda. Pe scurt: metallic. Produsele se regasesc in oferta de toamna de la Essence , la niște prețuri atât de mici, încât îți par incredibile, în rafturile din hipermarketuri precum DM, Cora, Carrefour etc.

RECOMANDĂRILE MELE:

#MASCARA
Sunt deja fan declarat al Instant volume boost mascara smudge-proof and intense black de la Essence
De un negru intens, mascara ofera genelor volum maaaaaxim, datorita periutei voluminoase, din fibre, cu forma inovatoare, de floare. Iar aplicarea dureaza… doar 10 secunde exact cât ai zice Volum!

Dacă vrei și volum incredibil pentru gene, și rezistență la apă, întreaga zi, atunci alege Instant volume boost mascara smudge-proof and waterproof, cu o periuta foarte mare, din fibre delicate.
Oricare varianta costă doar 16.69 lei.

#FARD DE PLEOAPE
metal shock eyeshadow Farduri de pleoape cremoase, puternic pigmentate, cu particule stralucitoare, ce creeaza un machiaj metalic, fascinant.
Pret: 15.99 ron

eye & face palette
O gamă ce cuprinde farduri de pleoape, un fard de obraz si un iluminator – piesele perfecte pentru un machiaj wow al ochilor.
Pret: 21 lei

#OBRAJI SAU PLEOAPE
prismatic hololighter stick

Un plus de lumină și de efect special pe pomeții sau pe pleoapa superioară, exact sub arcadă, poți obține cu iluminatorul stick de le essence, ce ofera un aspect holographic datorita pigmentilor ce reflecta lumina. Arată exact ca un ruj și se aplică extrem de ușor. Poți alege dintre cele două nuanțe: 10 be unique be a unicorn sau 02 hemlock.
Pret : 15.99 lei


#BUZE
metal shock lip paint

Buzele cu aspect metalic sunt in tendinte in acest moment. Look-ul fascinant poate fi obtinut foarte usor cu ajutorul acestor rujuri cremoase, se simte usor pe buze si ofera un aspect catifelat – mat. Ce alegi? Nuanța lilly of the valley sau nuanța belladonna?
Pret: 15.39 lei

#UNGHII
metal shock nail powder

Pentru un aspect ultrastralucitor, ca de oglinda, pe unghii: aplica pudra in timp ce lacul de unghii este inca usor umeda si amesteca usor pe unghie. Creeaza efecte cool cu ajutorul lacurilor de unghii inchise la culoare. Pentru un aspect argintiu uimitor, ca de oglinda, foloseste un lac de unghii transparent ca baza. Sigileaza cu metal shock sealing top coat. Nuanțele sunt – cum altfel? – de metale prețioase: 01 mirror, mirror 02 me and on the nail my unicorn sau 03 i’m so fancy.
Pret: 16.69 lei

metal shock sealing top coat
Pentru definitivarea manichiurii perfecte, aplică top coat delicat de la essence, pe baza de apa – un adevarat must pentru a sigila manichiura cu pudra metal shock. Se poate folosi cu orice lac de unghii.
Pret: 16.69 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *