Quote

Ma vie est une vie en rose!

Tu cum ți-ai defini viața, dacă ar fi să ți-o definești în două cuvinte?
Poate luată pe sus de zâmbetul sorelui primăvăratic, ori poate impulsionată de cafeaua cu povești, băută de dimineață la terasă, cu trei prietene fantastice, mi-am auto-adresat întrebarea aceasta. Și m-am decis să îmi definesc viața simplu și extrem de scurt: Ma vie en rose.
Nu pentru că aș fi vreo exaltată incurabilă ori pentru că aș purta ochelari cu lentile roz, ci pur și simplu pentru că am început să fiu din ce în ce mai convinsă că devenim ceea ce gândim. Și, sincer, chiar nu am niciun motiv să fiu altfel decât optimistă!


Nu te speria, nu mi-am propus să țin un discurs motivațional.

Ci doar să aștern pe hârtia virtuală starea mea de bine de astăzi, când privesc pe geam către prima crenguță înflorită timid, cu flori rozalii, de cireș japonez. Și către norii incredibil de diafani decupați pe cerul turcoaz. Oare când am uitat să ne bucurăm sincer și din suflet de lucrurile simple și frumoase de care suntem înconjurați, zi de zi?

Încă un motiv de bucurie, dacă mai aveam nevoie?

Tocmai am primit un cadou de Paște absolut minunat, un parfum care pare chintesența însăși a conceptului despre care tocmai scriam – “a vedea viața în roz”. Ma vie en rose!
Este vorba despre nici mai mult, nici mai puțin decât un parfum în ambalaj roz-bombon, numit Ma Vie, semnat de nimeni altul decât Hugo Boss.

Ma Vie pour Femme de la Hugo Boss este cu siguranță și de la prima pulverizare un parfum cu personalitate, pentru femei puternice, optimiste, delicate şi independente. Dulce, fresh & sparkling în același timp, precum șampania… sau precum viața însăși.
O armonie fascinantă între feminitate și forță intensă și captivantă, care nu întâmplător mi-a parvenit pentru a mă inspira fix acum – în momentul în care începusem exercițiul mental, de căutarea celor două cuvinte prin care să îmi exprim viața și starea.

Dacă aromele ar avea culoare, cu siguranță Ma Vie ar avea o aromă roz, precum îmi imaginez eu acum viața. Rozul acela, la nivel de concept, de componentă unică şi fermecătoare a vieţii de zi cu zi; de carte de vizită a existenţei noastre moderne, ce stă sub semnul contradicțiilor care se atrag.

Imaginează-ți doar că Ma Vie este un parfum ce se deschide cu note de cactus – o plantă aspră la suprafață, dar luptătoare și învingătoare, în ciuda ostilității mediului arid în care trăiește. Iar inima parfumului dezvăluie acorduri interioare dulci de frezie, trandafiri și iasomie, pentru a se desăvârși în note finale lemnoase și puternice, de cedru.

Magia şi atingerea reală a florilor din ramurile primăvăratice, a ierbii înverzite, a norilor pufoși, a cerului diafan ne oferă în fiecare zi momente de fericire ce pot persista infinit, ca o poveste ce ne definește întreaga viață. Este alegerea fiecăruia dintre noi să ne bucurăm de ele, zi de zi! Ma vie est en rose!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *