Gallery

Lumea. Philips Lumea!


Doamnelor, domnişoarelor şi (de ce nu?!) domnilor, aplauze pentru vedeta zilei, noua tehnologie de epilare cu IPL: LUMEA!

CE SPUNE LUMEA DESPRE EPILAREA CU I.P.L.
Intense Pulsed Light (lumină intens pulsată – IPL) este cea mai moderna tehnologie ce inhibă creşterea părului nedorit.

„Lumina intens pulsată acţionează asupra firelor de păr aflate în stadiu de creştere.
În acest stadiu, concentraţia de melanină, responsabilă pentru pigmentarea firului de păr, are cel mai crescut nivel.
Concentraţia melaninei este, de asemenea, cel mai important factor în eficacitatea acestui tratament. Impulsul luminos încălzeşte firul de păr şi rădăcina acestuia, iar melanina absoarbe lumina emisă. Acest proces stimulează foliculii de păr să intre în faza de latenţă. Între tratamente, firele de păr cad natural şi creşterea lor este inhibată. Impulsul luminos acţionează direct asupra firului de păr, fără a afecta pielea”
aflam de la medicul specialist dermatolog Ana Fâcă.
In zilele care urmeaza sedintelor de epilare cu IPL firele de par cad in mod natural, reapariţia lor fiind inhibata.

EPILARE PROFESIONALA LA TINE ACASA! CA-LUMEA
Si, daca totul pana acum ţi-a sunat ca scenariul unui film cu Agentul oo7 (cu arme-minune, high-technology şi femei cu picioare perfecte), nu este deloc intamplator!
Caci acesta este un scenariu cu cei doi agenti secreti – cele doua aparate elegante Philips, atat de uşor de folosit acasa..

TIPL nu mai este doar o tehnologie de epilare folosita in saloanele profesionale. Asta s-a intamplat pana de curand! Pentru ca acum avem noul sistem de epilare cu lumină intens pulsată Lumea de la Philip.
Si epilarea cu IPL poate fi acum utilizata cu succes şi in deplina siguranţa chiar si de noi singure, acasa.

CE PRINCIPII DE FUNCTIONARE ARE LUMEA
Philips Lumea a adaptat si a simplificat tehnologia IPL din saloanele profesionale de frumuseţe, pentru a putea fi utilizata de catre oricine, simplu si confortabil, acasa.

Iata cei 3 pasi simpli de cand Lumea pentru o piele fina, fina:
– Inainte de utilizare, indeparteaza complet parul din zonele pe care le vei epila, folosind lama de ras. Pulsaţiile de lumina merg astfel direct şi efecient asupra radacinii firelor de par.
– Seteaza intensitatea luminii in funcţie de tipul tau de piele şi de culoarea parului tau.
– Aplica pulsaţiile de lumina asupra pielii, inhiband, astfel, creşterea firelor. Datorita filtrului UV integrat, aparatul actioneaza doar asupra firului de par, neafectand pielea, iar inelul de siguranta previne pulsarea neintenţionata.

LUMEA IN CIFRE
Tratamentele se fac 1 data la 2 saptamani,
rezultatele devin vizibile dupa 4-5 sedinte,
iar pielea ramane fina, fara fire nodorite, pana la 6 saptamani!
Poţi incepe tratamentul chiar acum, pentru a-ţi etala pielea catifelata intreaga vara!

LUMEA ARE CHIPUL LAUREI COSOI…
…si asta ce intampla, simplu, pentru ca Laura este imaginea campaniei Philips Lumea: “O piele mereu atât de fină încât timpul pare că stă în loc”.

Pe Laura Cosoi nu am vazut-o niciodata (pe sticla, in editorialele de moda ori la vreun eveniment) aratand altfel decat impecabil.
“Timpul nu este niciodata de ajuns cand alergi de la sedinte foto la filmari. Si totusi, vreau si trebuie sa arat mereu perfect. Cu Philips Lumea chiar reusesc! Imi pastreaza pielea atat de fina pana la 6 saptamani, incat uit cu totul de grija epilarii!
E simplu, confortabil si total nedureros. O placere pentru mine si pielea mea”
, marturiseste Laura in urma testarii noului sistem de epilare de la Philips.

LUMEA M-A PROVOCAT LA CONCURS
Lumea – sau, mai exact, Olivia mi-a suscitat interesul cu articolul ei despre Lumea, de acum o saptamana http://www.papusaruseasca.ro/2013/04/bijuterii-invaluite-in-lumina-–-lumea-beauty-gadget-pentru-epilarea-ipl-acasa/

Iata deci cum o papuşa trendy (papusaruseasca.ro) m-a provocat sa aflu cat mai multe despre minunile pe care noul Philips Lumea poate sa le faca şi sa particip (prin articolul de faţa) la concursul “O piele mereu atât de fină încât timpul pare că stă în loc” http://www.papusaruseasca.ro/2013/04/scrii-beauty-castiga-philips-lumea-si-fii-propriul-specialist-in-epilare-ipl/

PE SCURT: DE CE LUMEA?
Lumea m-a cucerit pe loc tocmai pentru ca este o soluţie atat de sigura, de simpla şi cu atat de multe avantaje.
Philips Lumea este o investiţie inteligenta si pentru mult timp, fara alte accesorii suplimentare, fara costuri ascunse, fara sa schimbi lampile, fara sa cumperi alte geluri ori creme.

Afla şi tu totul despre Lumea – Philips Lumea pe: http://www.philipslumea.ro/philips-lumea/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *