Quote

Love for hair

#LOVEFORHAIR
Lung sau scurt, drept sau creț, natural sau în cele mai trăznite culori. Cu siguranță ne recunoaștem într-una dintre aceste descireri ale coafurilor. (Eu, una, mă regăsesc în toate variantele mai sus menționate! … Din fericire nu toate în același timp 🙂 ).

Da, suntem diferite. Dar ce avem, totuși, toate în comun? Ne iubim părul! Și vrem să arate întotdeauna perfect.
Pentru că părul frumos, sănătos și impecabil ne poate fi cea mai bună carte de vizită.
Cea mai mare provocare vine atunci când suntem pe fugă și nu avem timp să ne coafăm sau când intervin cele mai cool întâlniri fix peste noapte (sau invitația de la acel tip mișto… care vrea să te vadă peste o oră).

Ei bine, ce faci în aceste situații?
1. Intri în panică.
2. Renunți la plecare sau la întâlnirea care poate îți va schimba viața.
sau 3. (răspuns corect) Te pregătești în 15 minute și pleci.
Soluția magică pentru mine este întotdeauna șamponul uscat – pe care mi-l iau mereu cu mine în toate vacanțe.

#LOVEISLOVE
Și iată că, fix în pragul primăverii, Batiste, șamponul uscat numărul 1 în lume, lansează o nouă ediție limitată. Love is Love.

Șamponul uscat este arma secretă a noastra, a femeilor pentru un păr superb în fiecare zi, tranformându-l cât ai clipi. Ca sa ne bucurăm de viață indiferent de moment… sau de rapiditatea cu care acest moment se apropie!

Batiste™ prezintă o gamă largă de produse, cu diverse arome încântătoare, precum și ediții limitate speciale. Cu Batiste™, părul devine fabulos în trei pași simpli: aplică, masează și aranjează.
Și pentru că Batiste™ încurajează femeile de pretutindeni să adopte cel mai autentic stil, individualitatea și încrederea în sine, compania a lansat un nou produs în ediție limitată, Batiste Love is Love.

Inspirat de ultimele trenduri în materie de design și arome, Batiste™ Love is Love aduce entuziasmul în lumea Șamponului Uscat și reîmprospătează gama cu note de vârf compuse din zmeură și un curcubeu de citrice, note de inimă de iasomie și trandafir și, note de bază precum vanilie, lemn de santal și chihlimbar auriu.

Ambalajul produsului este unul atractiv, așa cum brandul Batiste™ și-a obișnuit fanii – explozie de culoare și combinații cromatice jucăușe, menite să susțină mesjaul de încurajare a brandului de a celebra dragostea în toate formele ei, de la dragostea de sine, la dragostea față de ceilalți și la dragostea pentru păr, pentru că… love is love.
Întreaga gamă de șampoane uscate Batiste este disponibilă exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *