Quote

Loncolor ? Roxen

LONCOLOR ? ROXEN
LONCOLOR o susține pe ROXEN la Eurovision Song Contest 2021. Să îi urăm și noi mult succes!

Tânăra, frumoasa și nonconformista artistă, brand ambassador-ul gamei LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, reprezintă România în competiția Eurovision Song Contest 2021, care va avea loc la Rotterdam în câteva zile, în perioada 18 – 22 mai.
Concursul va fi difuzat în direct la Televiziunea Națională. ROXEN va urca prima oară pe scena Eurovision din Olanda în semifinala din data de 18 mai.

„Suntem onorați să o suținem pe ROXEN în drumul său către una dintre cele mai iubite competiții muzicale. Anul trecut, ROXEN a devenit brand ambassador-ul gamei LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, iar culoarea de păr pe care o poartă este 4.22 – Violet Intens, o nuanță vibrantă pentru un plus de încredere în sine.
Atât ROXEN, cât și LONCOLOR se bucură de aprecierea românilor, întrucât ROXEN se află în top trei cei mai difuzați artiști la radio, iar LONCOLOR este lider de piață în vânzări , așadar sperăm ca în această competiție să existe un transfer de încredre din partea clienților noștri pentru suținerea lui ROXEN la Eurovison.”
– declară Marius Niță, director de marketing și vânzări LONCOLOR.

? ROXEN este un artist complex, cu o voce unică și profundă, iar versurile ei creează un univers în care totul pare a fi permis, în deplină armonie cu sloganul gamei LONCOLOR EXPERT HEMPstyle: Culori de vis permis.

? EXPERT HEMPSTYLE
Gama de vopsea de păr LONCOLOR EXPERT HEMPstyle se remarcă prin faptul că are în compoziție extracte hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez – un mix care acționează ca înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i o elasticitate remarcabilă.

Alături de acestea, uleiul de jojoba conține Omega-6 și Omega-9, acizi grași nesaturați care produc un efect antioxidant și protejează scalpul de radicalii liberi. În plus, uleiul de jojoba are efect emolient și nutritiv, fiind similar din punct de vedere chimic cu sebumul uman.

POATE NU ȘTIAI CĂ…
?Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de 27 de ani în domeniu.

?Cel mai cunoscut și iubit dintre brandurile sale este LONCOLOR, brandul românesc numărul 1 în categoria vopsea pentru păr.

?Cea mai nouă gamă LONCOLOR este LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, pe bază de extract de semințe de cânepă, proteine din orez și ulei de jojoba.

?Gama a primit titlul Votat Produsul Anului 2020 la categoria vopsea pentru păr.

?Iar sloganul gamei – Culori de vis permis – poate fi, cu siguranță, și sloganul meu; eu, această eternă posesoare de claie de păr rebel, eu, această îndrăgostită împătimită de explozia de culori vesele!

Mult succes, ROXEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *