Quote

LINO LADA, dulce ca dragostea, zi de zi

14 FEBRUARIE? 24 FEBRUARIE? SAU ÎN FIECARE ZI?
Tu al cui fan ești? Al glamurosului Sfânt Valentin, totul numai inimioare și sclipici, importat de peste Ocean? Sau al autohtonului Dragobete, get beget românesc, cu mituri și tradiții super amuzante? În realitate suntem cu totul iubire, oricât ar părea că acesta este un clișeu.
E adevărat că unele iubiri au fost atât de mari și atât de încercate încât au ajuns celebre: Antoniu și Cleopatra, Napoleon și Josephine, Frida Kahlo și Diego Rivera, Salvador Dali și Gala, Mihai Eminescu și Veronica Micle, Constantin Brâncuși și Maria Tănase, Maria Callas și Aristotel Onassis, Elisabeth Taylor și Richard Burton, John Lennon și Yoko Ono, Ștefan Augustin Doinaș și Irinel Liciu…

Da, iubirii nu-i trebuie o zi anume în care să fie celebrată. O sărbătorim oricând, zi de zi, în fiecare zi, la fel de deschis, de cald, de autentic.
Căci, dacă ea există, de ce să fie trecută cu vederea?! Și de ce să nu faci chiar și un gest mărunt pentru cel sau cea care îți face inima să bată mai tare? Clișeu este mai degrabă să oferi ciocolată și flori, mereu, în fiecare an, ciocolată și flori. Fii altfel anul acesta! Poate că nu întotdeauna găsești cele mai potrivite cuvinte pentru a-ți declara dragostea și a-i transmite ce simți. Le-au găsit însă scriitorii, poeții, filosofii. Folosește-te de ele. Pune-le pe un petic de hârtie și apoi strecoară-l discret într-un buzunar, pentru a fi negreșit găsit mai târziu, peste zi. I se va lumina fața citindu-l și va zâmbi cu tot dragul adunat în palmele sufletului.

DULCE CA DRAGOSTEA

Nu lăsa să treacă nicio dimineață – fie ea de Sfântul Valentin sau cea de Dragobete sau orice zi în care vrei să îți arăți iubirea – fără să o marchezi într-un fel. Iubirea e dulce, îndulciți-vă deci înainte de a intra în tumultul zilei. Pregătește-i, lângă ceașca de cafea, o surpriză dulce, poate câțiva biscuiți pe care să pui, cu generozitate, o cremă tartinabilă cu gustul preferat. Poate fi LINO LADA Cocos, LINO LADA Lapte, LINO LADA cu alune de pădure sau LINO LADA Duo.

Mereu pe fugă dimineața? Prea puțin timp pentru voi doi? Uite ce îți propunem. Este unul dintre cele mai potrivite momente să faci cunoștință (dacă nu ai făcut până acum!) cu LINO LADA Gold, standardul de aur al gamei. Este un produs premium, ideal pentru ocazii speciale cum este aceasta. Cu o textură irezistibilă, combinație perfectă între cacao și alune de pădure mărunțite și coapte dar și cu un ambalaj „prețios”, va fi cu siguranță o surpriză neașteptată. <3

CÂTEVA GÂNDURI… DIN INIMĂ
Strecoară-i în geantă sau în rucsac delicioasa declarație de dragoste, însoțită de un bilețel. Uite, dacă nu ai inspirație, am făcut noi o mică selecție pentru tine, din care poți alege. neapărat însoțit și de un fond sonor adecvat!
Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Dragostea arde, dar lipsa ei usucă. (Ionel Teodoreanu)
Dragostea este misterul dintre doi oameni, nu asemănarea dintre ei. (John Fowles)
Când iubeşti, trăieşti. În rest, exişti. (Alexandre Dumas)
Știi că ești îndrăgostit când nu vrei să te culci pentru că realitatea este, în sfârșit, mai frumoasă decât visele. (Dr. Seuss)
Dăruiește-i persoanei pe care o iubești aripi pentru a zbura, rădăcini pentru a se întoarce și motive pentru a rămâne. (Dalai Lama)
Dragostea imatură spune ”Te iubesc pentru că am nevoie de tine”. Dragostea matură spune „Am nevoie de tine pentru că te iubesc”. (Erich Fromm)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *