Quote

Lily & Lionel merg cu mine în vacanță!

#EFICIENTIZAREA BAGAJULUI DE VACANȚĂ
Îmi pregătesc intens valiza pentru vacanța exotică. Dap, iar plec pe coclauri; știu, sunt enervantă, tot în țările calde plec. Mai exact în America Latină, de data aceasta. Un tur superb pe urmele mayașilor, prin Guatemala, Honduras, Belize, El salvador și o parte din Yucatan pe care nu am reușit să o vizitez acum doi ani, când am mai fost în Mexic.

Ei, nu mă invidia prea tare, nici nu știi ce bătaie de cap îți dă gânditul și împachetatul valizei, când nu vreau să îmi iau cele mai grele produse și cele mai voluminoase haine, căci… o car valiza în spate și în brațe, aproape o lună.

Așa că, evident, optez pentru orice este eficient!
Eșarfe pe care le pot transforma, după nevoie, în fuste de plajă și în șal-bluză, care să îmi apere brațele și umerii de soarele muscator, când vizitez siturile arheologice.
Produse multifuncționale, pe care să le pot folosi cu succes și pentru hidratare, și pentru demachiere; sau și ca bază de machiaj, și ca produs de protecție solară maximă.
Și, evident, genialele mini-produse travel size, care îmi salvează viața și mâinile :), căci sunt ușoare și ocupă puțin loc în beauty-case.

#TRAVEL COLLECTON
ELEMIS – gama de produse pe care am descoperit-o anul trecut și care deja mi-a creat o dependență, recunosc – tocmai ce a lansat, parcă special pentru vacanța mea de acum – o ediție limitată de seturi pentru călătorie. Realizată în colaborare cu British Design House Lily & Lionel, colectia este numită după bunicii lui ALICE STONE, directorul artistic ce semneaza designul.

Partneriatul cu ELEMIS a fost alegerea potrivită, deoarece ambele brand-uri ca ca și valori integritatea și autenticitatea produselor.

Ambii bunici, Lily și Lionel, au avut o istorie bogată în istoria indistriei textile a Marii Britanii, casa de modă de lux Lily and Lionel devenind sinonimă cu imprimeurile și design-ul inovator și creativ.

Lily &Lionel oferă un sentiment plăcut, de vacantă, distracție și farmec pentru colecțiile noastre de călătorie de lux; modalitatea ideală de a lua cu noi în vacanță produsele esențiale ELEMIS. “Suntem încântați să colaborăm cu un astfel de brand britanic, iconic”, declară Elemis.

Susținuți de staruri iconice precum Naomi Watts, Liv Tyler, Kate Bosworth și mulți super-influencers britanici din social media și cu un design inconfundabil, colecția nouă Lily and Lionel include estetică boemă și contemporană în același timp.

Inspirata de colecția pret a porter primavara vara 2018, aceasta colectie limitata de beauty bags absolut geniale este concepută exclusiv pentru ELEMIS by Lily and Lionel. A free-spirited, conversational print pentru ea. Si un design geometric jucăuș pentru el.

The Luxury Travel Collection pentru ea
Iubesc energia acestui print, boem și clasic în același timp
Dacă acest print ar fi o persoană, aș merge direct la ea si i-aș vorbi.
Este clar setul ideal pentru călătorii, conținand practic tot ce iti trebuie pentru o vacanță plină de frumusețe la purtător:
• Lily & Lionel designer bag
• Pro-Radiance Cream Cleanser 30ml
• Balancing Lavender Toner 50ml
• NEW Pro-Collagen Overnight Matrix 15ml
• NEW Sea Lavender & Samphire Body Cream 50ml
• NEW Sea Lavender & Samphire Bath & Shower Milk 100ml

#CĂLĂTORII PARFUMATE
Cu noua gamă FRAGONARD « Tout ce que j’aime ».
Cu această colecţie, Fragonard și-a propussă împartăşeasca cu noj parfumuri foarte personale, cu esenţe nobile, create în jurul gusturilor noastre pentru anumite pasiuni şi momente speciale.

La estetica parfumului se adaugă frumuseţea cutiilor: inspirate din secolul al XVIII-lea, care sunt decorate cu motive preţioase şi elegante, lumânările în recipente speciale din porţelan cu un medalion gravat şi săpunurile cu un design retro.

“ Tout ce que j’aime“ oferă emoţii şi fericire pură. Agnes et Francoise Costa

Lacom şi tandru, MA FOUGASSETTE învăluie camera cu notele ei dulci ca mierea.

Oriental şi minunat, MON AMBRE, sărbătoreşte evadarea.

Picant şi puternic MON GINGEMBRE te invite într-o călătorie exotică.

Deci? Ce mai astepti?! Eu deja am raspuns provocării călătoriei exotice! 🍍🥑🥝

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *