Quote

Lara Fabian, Jose Carreras și Gheorghe Zamfir, un trio în premieră la București

Vedeta de televiziune Mădălina Bălan va fi prezentatoarea care îi va invita pe scenă pe Lara Fabian, Jose Carreras și Gheorghe Zamfir, un trio artistic în premieră mondială la București.

Lara Fabian revine în România, pe scena Stadionului Arcul de Triumf, într-un regal artistic dedicat aniversării lui Gheorghe Zamfir.

Celor 2 interpreți li se va alătura marele tenor Jose Carreras, cunoscut și pentru multiplele gesturi de suflet înfăptuite în sprijinul copiilor diagnosticați cu leucemie și internați în cadrul Institutului Clinic Fundeni. Click aici: https://www.entertix.ro/ pentru a participa la marele spectacol.

În aplauzele publicului, artiștii vor fi introduși în scenă de vedeta de televiziune Mădălina Bălan, care va prezenta momentul în care cei 3 vor interpreta „JE T’AIME”, piesă reprezentativă pentru repertoriul Larei Fabian.

Grandiosul eveniment muzical este organizat cu sprijinul Asociației „Academia Viitorului – Rromani Pact”, ONG care are printre principalele obiective educația prin cultură, cu această ocazie propunându-și să ofere copiilor de etnie rromă din comunitate șansa de a urma modelul în carieră al unor artiști de talie mondială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *