Quote

Lady Marmalade’s retro party!

Doamnelor și Domnișoarelor,
permiteți-mi să v-o prezint pe Lady Marmalade!
Sexy, seducătoare, fermecătoare…
De fapt, Lady Marmalade suntem chiar noi – fiecare dintre noi.
Ce ne place nouă? Să fim răsfățate și să facem shopping!
Unde? La magazinul The Retro Shop, din Ion Mihalache 128!
Când? Între 6 și 9 iulie!
Shopping is hot, hot, veeery hot!

PETRECERECE ȘI REDUCERI
Ce spui, accepți provocarea?

Nu, nu este o propunere indecentă 🙂 🙂 Ci o invitație la petrecere, shopping de calitate și un prosecco revigorant, în magazinul The Retro Shop.

Căci ești o adevărată fashionista și meriți REDUCERI, ore întregi de SHOPPING și mult PROSECCO răcoritor.
A spus cumva cineva vreodată că ar fi ușor să fii femeie și să mergi prin magazine ore întregi, până îți găsești rochia perfectă, pantofii ideali ori bluza cea mai cea?! Trebuie să probezi multe rochii: te îmbraci, te dezbraci, scoți pantofii, îi pui la loc, te încingi, ți se duce rujul și ți se face foame! Dar de obosit – niciodată! Pentru că ești o shoppaholică cu muuuultă experiență!
Detalii despre party și evenimentul de shopping găsești pe FaceBook.

LA PROBE!
Prima zi de sărbătoare a shoppingului de calitate și mega-vesel începe joi, 6 iulie, de la 6, cu mulți invitați surpriză și o mini-prezentare a rochiilor aflate în magazinul The Retro Shop! Joi seara strălucim; joi seara noi vom fi vedetele. Ne vedeeeem jooooi, vorba petrecărețului Chirilă.

Nu îți dezvălui mai multe, ci doar că am acceptat provocarea The Retro Shop și că… voi fi acolo! Meet you on the catwalk!
Da, este un lucru cert, magazinul The Retro Shop te tratează ca pe o divă și îți face vara și ședințele de shopping mai frumoase.

Vino să încerci superbele rochii retro din colecțiile Marmelade, Ax Paris și Pop Boutique! Între 6 și 9 iulie, pe lângă MARILE REDUCERI, te așteaptă un pahar răcoritor de COLVENDRÀ prosecco, o gustare sănătoasă vegansushi marca Marius Vornicescu și Sensei Florin Trișcă și o TOMBOLĂ cu premii oferite de Domeniul Greaca, magazinul The Retro Shop și Vingarden. Partener: Lambretta România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *