Gallery

La Sephora, februarie se anunţă ilicit de seducătoare

Februarie este, prin definiţie, luna iubirii.
Luna în care ne declarăm cel mai mult şi mai înflăcărat sentimentele.
Luna în care inimioarele roşii de Valentine cel trans-oceanic şi florile de gheaţă ale lui Dragobete cel autohton plutesc peste tot în aer.
Luna în care ne îndrăgostim iremediabil de colecţiile speciale din boutique-urile de lenjerie, din parfumerii, din magazinele cu bijuterii…

Weekend-ul ăsta, evitând cât de mult am putut cele -20 de grade de afară, am profitat din plin de răsfăţul călduros şi confortabil al shoppingului. Evident că nu m-am putut abţine nici de data asta şi că am dat iama printre noutăţile cu inimioare roşii de pe rafturile din SEPHORA:

Noutati Sf Valentin 2016 in Sephora

Noutati Sf Valentin 2016 in Sephora

O AROMĂ ILICITA:
Jimmy Choo ILLICIT, Eau de Parfum for her.

Un parfum nou si ILLICIT, proaspat-floral si proaspat adaugat in portofoliul Jimmy Choo. Provocator, seducator, extrem de puternic si de feminin, ametecand neasteptat condimentatul ghimbir cu note de tranfadir, portocala amara, iasomie si lemn de santal. Este clar parfumul perfect pentru femeia careai ii place sa fie in centrul atentiei si sa iasa in evidenta prin personalitatea puternica.
Un “floriental” modern, criminal de indraznet, pus in valoare cum nu se poate mai bine de actrita cea sexoasa Sky Ferreira, cocotata pe niste tocuri ilegal de provocatoare!

KITUL SPECIAL PENTRU O ÎNTÂLNIRE CORP LA CORP.
„BE ATOMIC” BATH & VELVETY BODY

Pe de o parte, o linie de produse de toaletă în ediție limitată, frumos personalizată, incredibil de sexi și special concepută pentru a lăsa cale liberă magiei…
Pe de altă parte, o loțiune de corp hrănitoare ale cărei texturi de frișcă ne promit o piele moale și mătăsoasă.
Rezultatul? Un corp dezmierdat, o piele catifelată care îmbie la mângâieri și la săruturi… Dar, şşş, totul este ţinut secret: nu se va afla nimic din ceea ce se întâmplă în baia ta! 😉

„BE ATOMIC” BATH COLLECTION:
Scented Bath Confetti – Confetti parfumate de baie (10g)
„Dezlănțuirea unei ploi năprasnice de confeti, seară de seară, în baia ta.” – aceasta este rețeta pentru tratarea unei pasiuni înflăcărate. Ideală pentru ca pasiunea să nu se stingă niciodată.

Lip Balm – Balsam de buze.
Balsamul de buze personalizat. Musai să îl ai la îndemână pentru a-l aplica în orice moment al zilei. E un adevărat magnet de săruturi… Încearcă-l și vei vedea!

Hand Wash – Săpun cremă de mâini (250ml)
Dintre produsele indispensabile Sephora, intră în scenă noua ediție irezistibil de parfumată de săpunuri cremă de mâini, cu parfum de floare de bumbac.

Bubble Bath & Shower Gel – Spumant de baie (260ml)
Un produs indispensabil, un concept original Sephora, cu inimioare în suspensie și cu un parfum de floare de bumbac: o excelentă idee pentru a reaprinde flacăra pasiunii, nu-i așa ?!

Nourishing Velvet Cream – Loțiune de corp hrănitoare (250ml)
Un flaconul generos. Loţiunea delicată, cu textură onctuoasă, dar care nu lasă pielea încărcată, hidratează și ne învăluie în note parfumate, discrete.

Ecuatie la cutie: Love Box
Spumant de baie (260ml) + Săpun cremă de mâini (250ml) + Burete de duș, toate livrate într-o superbă cutie = un cadou perfect, de sugerat iubitului! Are cineva o sugestie mai bună?

Nourishing Velvet Cream – Loțiune de corp hrănitoare (250ml)
O loțiune de corp cu o textură „de frișcă” onctuoasă, un parfum delicat, un format generos. Lasă pe piele o senzație de confort după aplicare, o adiere parfumată și o piele catifelată. Și dacă îţi mai spune și că este disponibilă în toate aromele gamei Sephora pentru baie, atunci chiar nu-i veți putea rezista!

ŞTERGE-ŢI URMELE!
Şi, ca să ştergi ca prin vis urmele nopţilor pasionale de februarie, ce ar putea fi mai potrivit decât un anticearcăn? Fie unul profi, precum anticearcănul Ultra HD de la Makup Forever. Sau un anticearcăn cu acoperire maximă şi finisare naturală, precum High Coverage Concealer de la Sephora.
Keep it low profile, baby!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *