Gallery

La multi ani, Syoss!

La mulţi ani, Syoss!
Un aliat de încredere, care mi-a fost mereu alături şi nu mi-a dezamăgit părul niciodată, în cei 5 ani de inovație și performanță profesională de când a ajuns şi în România. Iar petrecerea sa de 5 ani se lasă cu premii!

NOUTATE LA ANIVERSARE:
În 2009, brandul a deschis segmentul produselor de calitate profesională pentru consumatorul final, fiind în acel moment singura marcă de produse pentru păr dezvoltate împreună cu hairstilişti şi hairdresseri profesionişti şi testate de către aceştia, disponibile în magazinele de retail.

De la primele game complete de hair care (șampon, balsam și tratament) lansate în 2009, Syoss a oferit mai întâi femeilor din România, apoi și bărbaților, soluții complete de îngrijire a părului. Rezultate ca la salon. Dar pe care le pot fi folosi cu ușurință acasă!
“Continuăm să îi încurajăm pe consumatorii noștri să îndrăznească să fie proprii lor stiliști, cu ajutorul inovațiilor și formulelor de calitate profesională pe care Syoss le face accesibile tuturor”, ne transmite Anca Călugărițoiu, Brand Management Syoss.

Cea mai recentă inovație absolută Syoss, Syoss Keratin Primer,, ce aduce în premieră conceptul de Hair Primer în îngrijirea acasă, a fost lansată special în această primăvară aniversară!

PREMII ŞI SURPRIZE ANIVERSARE:
Marca Syoss a însemnat de-a lungul celor 5 ani inovaţie în adevăratul sens al cuvântului, cea mai bună calitate pentru consumatorii cu așteptări ridicate, precum şi un aspect elegant, unic al produselor pentru segmentul „retail” din România.

Cu ocazia aniversării, Syoss ne mulțumește tuturor iubitorilor brandului, printr-o amplă campanie la nivel național:
Cumpărând produse Syoss în perioada august – septembrie, putem câștiga o petrecere all-inclusive cu prietenii la Hotelul Marriot.
Sau ținute de gală (şi pentru femei, şi pentru bărbați!). Precum și seturi de produse Syoss.
Campania aniversară poate fi urmărită pe platformele online Syoss: syoss.ro şi facebook.

5 ANI DE INOVAŢIE – 3 CATEGORII DE PRODUSE PERFORMANTE:
Brandul Syoss aniversează anul acesta 5 ani de inovație și performanță profesională în România, în toate cele 3 mari categorii de îngrijire a părului:
12 game de hair-care,
18 produse de styling
și 2 game de vopsea permanentă.

În fiecare an, brandul a continuat să seteze noi standarde în îngrijirea părului, cu inovații unice:
– SYOSS SHINE BOOST, REPAIR THERAPY, COLOR GUARD și VOLUME LIFT, primele game de produse de îngrijire a părului cu formule profesionale, accesibile tuturor (2009);

– SYOSS Color – prima vopsea permanentă cu ingrediente profesionale, dar care poate fi cu uşurinţă utilizată acasă şi achiziţionată la un preţ accesibil (2010);

– prima gamă de îngrijire a părului fără silicon: SYOSS Silicon Free ( 2012)

– SYOSS Oleo Intense – prima vopsea permanentă intensă cu 100% uleiuri naturale și acoperire profesională a firelor albe fără amoniac (2013)

– și, cel mai recent, introducerea pe piață a conceptului de „hair primer” în categoria de produse pentru îngrijirea părului acasă; SYOSS KERATIN PRIMER reprezintă cea mai nouă tendință în produsele cosmetice, fiind deosebit de popular mai ales pentru produsele profesionale. Primer-ul creează o bază pentru următorul pas în tratamentul părului și acțiunea sa contribuie la îmbunătățirea rezultatelor finale.

Fii şi tu alături de Syoss în acest an aniversar. Şi fă-i cel mai frumos cadou: lasă-te răsfăţată! Bucură-te de produsele revoluţionare Syoss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *