Quote

Kitul meu de vacanță

Recunosc, eu sunt într-o continuă pregătire pentru vacanță 🙂 Mai să zici că nu lucrez nimic și singura mea meserie este cea de călătoare!
Pun și un fond sonor adecvat, de voiaj, ca să te însoțească și înveselească fix cât citești gândurile mele de azi… și pe mine – cât îți pregătesc bagajul 😉

Primele pe care mi le pregătesc, întotdeauna, sunt punguța cu medicamente și beauty-case-ul, cele sunt kiturile cele mai migălos de pus la punct și care îmi cer cea mai mare atenție. Nu vreau să îmi lipsească nimic – nici pentru când voi avea nevoie de un balsam pentru buze ori un ruj hidratant, de o mascara waterproof, de o cremă cu protecție solară maximă, un gel de dezinfectare ori de vreun produs anti nevralgii.

Kit-ul de vacanță, ușor la purtător, perfect pentru rucsac sau poșetă.
Keep it safe e sloganul meu. Nu car mult și multe în bagaj, dar vreau neapărat să am mereu strictul necesar la mine, in orice călătorie și orice colț de lume aș merge.

În iunie o să plec în Bolivia și nordul Chile – o vacanță grea și solicitantă, din cauză că va fi lungă, dar, mai ales, pentru că va fi la înălțime – vom ateriza la 4.000m și o vom tot ține tot așa, prin platourile înalte boliviene ori prin Deșertul Atacama (cel mai uscat loc din lume!). Deci voi avea nevoie să respir în voie și să am o protecție solară excelentă. Însă vom ajunge și în apropiere de Amazon și pe Lacul Titicaca, unde sigur voi dori cu ardoare un produs repelent, căci țânțarii cu siguranță nu sunt chiar cei mai buni prieteni ai omului.
Îmi trebuie, deci, produse magice, uşor de transportat şi de luat tot timpul după mine, just in case, în rucsac.

Spray repelent, anti-insecte
Ca să mă bucur din plin de drumețiile în aer liber și în natură, și în Bolivia, dar și prin vacanțele din această vară, am ales Spray-ul împotriva înțepăturilor de insecte, pe bază de plante, BIO Kräuter® Protekt de la Life Care.
Are dublu rol de protecție, care și calmează în același timp pielea. Acest produs este potrivit pentru toată familia, inclusiv pentru pielea sensibilă a copiilor. Uleiul de măsline din compoziție are efect calmant asupra pielii iritate, hidratează și lasă un miros fin, plăcut care nu atrage insectele. Are efect antibacterian, dezinfectant și calmant asupra pielii.

Magic-roll anti-durere
Atunci când apar dureri neașteptate, tot ceea ce ți-ai putea dori este o soluție magică care să o îndepărteze imediat. Plantele au această putere și de aceea este bine să apelezi la ajutorul lor. Magic Roll cu plante BIO Kräuter® îți aduce un concept unic anti-durere, extrem de ușor de folosit și transportat.
Plantele conținute, prin care aloe vera, salvie, rozmarin, arnica montana, mentă, mușețel și altele, sunt binecunoscute pentru rolul important în diminuarea unui spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare, pentru proprietățile antiinflamatoare, ajutând și la calmarea iritațiilor pielii, chiar și a celor provocate de înțepături de insecte.

Protecție pentru picioare

Dacă durerile de picioare imi vor da bătăi de cap la finalul unei zile lungi de de biciclit pe Drumul Morții (lângă La Paz), ori de drumeție prin Uyuni – Bolivia sau prin Deșertul Atacama – Chile, trebuie să mă bazez pe mici trucuri revigorante.
Komfort Roll-ul Kräuter® de la LifeCare® este recomandat persoanelor active, care merg mult pe jos, dansatorilor; dar și în caz de picioare umflate, cu senzație greoaie, după mersul pe tocuri. O senzație de revigorare și ușurime a picioarelor, dar și de o mai bună circulație a sângelui.

Life Care®
Prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, Life Care crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe; motiv pentru care este orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale şi vegane – le găsești pe site-ul Life Care.

Promit că revin cu povești si despre beauty-kitul… de supraviețuire în Bolivia și Chile ;), cât de curând!
Claro que si, amiga!

One thought on “Kitul meu de vacanță

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *